Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τα αριστεία των μαθητών του Γυμνασίου Πολυκάρπης

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό κάθε Τετάρτη από τις 08:30 -13:30

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Πολυκαρπίου συγχαίρουν τους μαθητές του σχολείου για την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του σχολείου μας.

Στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου εύχονται καλή συνέχεια και πρόοδο στο Λύκειο.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κηδεμόνες των μαθητών μας ότι μπορούν να παραλαμβάνουν τους ελέγχους και να κάνουν τις εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά καθημερινά μέχρι και τις 30 Ιουνίου από τις 09:30 – 13:30.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό κάθε Τετάρτη από τις 08:30 -13:30.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News