Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

21χρονη δασκάλα έστελνε γυμνές της φωτογραφίες σε 11χρονο μαθητή της!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν η μητέρα του παιδιού πήρε το κινητό του και είδε τα μηνύματα που του είχε στείλει η 21χρονη


Γυμνές της φωτογραφίες σε έναν 11χρονο μαθητή της έστελνε μια 21χρονη δασκάλα καράτε από το Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών.


Η Στέφανι Φιγκερόα, η οποία και συνελήφθη έστελνε φωτογραφίες και άλλο υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους, σε 11χρονο μαθητή της μέσω της εφαρμογής Kik.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν η μητέρα του παιδιού πήρε το κινητό του και είδε τα μηνύματα που του είχε στείλει η 21χρονη.


Η Φιγκερόα συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων αποπλάνηση ανηλίκου, κακοποίηση παιδιού και επίδειξη ακατάλληλου υλικού σε ανήλικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News