Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Όλη η Πέλλα στο πλευρό του Αλμωπού ενόψει των αγώνων μπαράζ

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος


Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας Αλμωπό Αριδαίας που θέλει την άνοδο του στην football league 2.


Ήρθε η στιγμή ο φίλαθλος κόσμος της Αλμωπίας και όχι μόνο να στηρίξει έμπρακτα την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και των παικτών, που χρειάζονται την βοήθεια όλων για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.



Το ποδόσφαιρο της Πέλλας έχει ανάγκη την εκπροσώπηση στις Εθνικές κατηγορίες και σίγουρα οι ευχές όλων θα συνοδεύουν τον ιστορικό Αλμωπό το καμάρι της Καρατζόβας, στα παιχνίδια με τους πρωταθλητές του Κιλκίς, της Ημαθίας και της Χαλκιδικής.


Η αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των φιλάθλων θα αποτελέσει ένα συν και θα δώσει φτερά στα πόδια των πρωταγωνιστών που θέλουν και μπορούν να πετύχουν το αυτονόητο δίνοντας χαρά σε όλους.

11 σχόλια:

  1. kala ta lete alla 10 eyro hne polla gia eishthrio ,,an hthele pragmatika kosmo sto ghpedo as to kanoyn 5 eyro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λες και εχεις και δικαιο αλλα τα εισητηρια ερχονται απο την ΕΠΟ και το 65% της τιμης του εισητηριου πηγαινει στην ΕΠΟ.Το ιδιο προβλημα ειχε περσι και η Κρυα Βρυση

      Διαγραφή
    2. Στα επισημα παιχνιδια των μπαραζ , η τιμη των 10 ευρω ειναι καθορισμενη απο την επο , η οποια μαλιστα παιρνει ποσοστο . Μπορεις να παρεις διαρκειας των 20 ευρω για 3 αγωνες . Ετσι βοηθας και την ομαδα .

      Διαγραφή
  2. ..Kαλή επιτυχία από Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oloi mazi na sthrixoume thn omadara mas ton ALMWPO kai entos kai ektos edras stous agwnes mparaz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. leoforeia 8a valete gia tous ektos agones twn mparaz?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλμωπος δεν πρέπει να λέγεται από την στιγμή που τα παιδιά της περιοχής τα στείλατε σε άλλες ομάδες για να φέρετε ξένους επί πληρωμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρωί μιλούσα στο skype με τον πρόεδρο της Barcelona και το ίδιο πράγμα μου έλεγε! Θέλει να αλλάξει το όνομα της γιατί κι αυτή, δεν έχει ντόπιους παίκτες!!!

      Διαγραφή
    2. Αντε γειά εσύ.. Το μυαλό σου και μια λίρα πρέπει να λέγεται.
      Πάρε ένα xbox παίξε fifa16 και βαλε ότι όνομα γουστάρεις.

      Διαγραφή
  6. άντε ρε Αλμωπάρα.Άντε ρε ομαδάρα.Άντε ρε παιδια.Άντε ρε όλοι μαζί.Την Κυριακή το απόγευμα το ''Καζάνι'' θα βράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. FOOTBALL LEAGUE 2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΙΝΑΙ Η Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, Η Γ ΕΘΝΙΚΗ, Η Β ΚΑΙ Η Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News