Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην Ήπειρο: Έφτασε τα 10 εκατοστά το χιόνι

Η επιδείνωση του καιρού έφερε χιόνια στα ορεινά και θερμοκρασίες... 3 βαθμών στο Μέτσοβο

Πάσχα και Άνοιξη είπατε; Όχι στην Ήπειρο! Εκεί έχουν ακόμη... Χριστούγεννα και χειμώνα! Η επιδείνωση του καιρού έφερε χιόνια στα ορεινά και θερμοκρασίες... 3 βαθμών στο Μέτσοβο!

Ο νομός Ιωαννίνων φόρεσε τα λευκά του καθώς σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1.500 μέτρα όχι μόνο χιόνισε και το έστρωσε αλλά σε ορισμένα σημεία το χιόνι έφτασε μέχρι και τα 10 εκατοστά!

Η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή με τον υδράργυρο στο Μέτσοβο να κατεβαίνει στους 3 βαθμούς Κελσίου. Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ήπειρο από τα μεσάνυχτα, δίνει ισχυρές βροχοπτώσεις στις παραλιακές περιοχές και κυρίως στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, δεν παρατηρούνται προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπείρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News