Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΕΠΣ Πέλλας: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Α' Κατηγορία

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Νίκη Καλής που ανέρχεται στην Α1. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Δόξα Μαυροβουνίου που θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα τον δευτεραθλητή του 2ου ομίλου και ο νικητής θα ανέβει στην Α1, ενώ ο ηττημένος σε περίπτωση ανόδου του Αλμωπού στην Γ’ εθνική θα ανέβει κι αυτός στην Α1.

Στον 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Δόξα Μελισσίου που ανέρχεται στην Α1. Στα πλαίη οφ ο δευτεραθλητής Φίλιππος Σταυροδρομίου υποδέχεται τον τριταθλητή Μ.Α. Αρσενίου. Σε περίπτωση νίκης οι γηπεδούχοι πάνε σε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα με τον δευτεραθλητή του 1ου ομίλου, ενώ αν επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι θα γίνει επαναληπτικός σε ουδέτερη έδρα και ο νικητής θα αναμετρηθεί με τον δευτεραθλητή του 1ου ομίλου.

Στα πλαίη άουτ της Α’ κατηγορίας ο 12ος του 1ου ομίλου η Ένωση Τσάκων, θα αναμετρηθεί με τον 12ο του 2ου ομίλου Φίλιππο Γιαννιτσών σε νοκ άουτ παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα και ο νικητής θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία, σε αντίθεση με τον ηττημένο που σε περίπτωση υποβιβασμού του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης στα τοπικά πρωταθλήματα θα υποβιβαστεί κι αυτός στην Β’ κατηγορία.

2 σχόλια:

  1. Μονο το τσακο μπορουσε να το καταφερει αυτο να παει τελικα στ μπαραζ
    Ακουσον ακουσον και πριμ ανοδου θελανε καπιοι με γιουρουσι και γιομες
    Ξεχασαμε φετος την μπαλλα που λιγο ξερουμε
    Εχετε μια ευκαιρια μπας και σωθη η παρτιδα στ υστατη στιγμη
    Αλλα ειλικρινα δυσκολευομαι να το σκεφτω
    Παλι πειραματα βλεπω και στ μπαραζ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε Φιλιππε σε δύο μπαράζ νικητής θα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News