Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με εκπροσώπους της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας

"Δέχτηκα με χαρά την επίσκεψη εκπρόσωπων της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας"

Συνάντηση με τον Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας Κώστας Ιγνατίδης και Πέτρος Δέκος.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος:

«Δέχτηκα με χαρά την επίσκεψη εκπρόσωπων της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, για να συζητήσουμε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις τους σχετικά με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Δύο δραστήριοι νέοι άνθρωποι που στηρίζουν ενεργά τον τόπο μας μέσω της ενασχόλησής τους με την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News