Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγρότες της Αλμωπίας αποφασίζουν την συνέχιση των κινητοποιήσεων

Ανακοίνωση

Το πρωί της Τετάρτης 10/2 στις 8:30 το απόγευμα, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, αποφασίζουν οι αγρότες της Αλμωπίας για την συνέχιση των κινητοποιήσεών τους και για την μετάβαση στην Αθήνα.

Καλούνται όλοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι να συμμετέχουν στην συνάντηση!

7 σχόλια:

  1. Αφού αύριο θα συζητήσουν, πως ξέρεις ότι θα συνεχίσουν τις κινητιποιήσεις; άφησε τους αγρότες να μιλήσουν και να αποφασίσουν. Εσύ σταμάτα τα πολιτικά παιχνίδια. Κατάλαβε ότι έχεις ξεφύγει και βέβαια αυτό γίνεται αντιληπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια αυριο ολοι ενωμενοι για την τελικη νικη.. ηδη εχουμε αποτελεσματα.. το μαζευουν το ασφαλιστικο.. δεν περισευει κανενας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι αυριο στο ξενιτιδειο.. μην πει κανεις οτι δεν ηξερε οταν ερθουν τα 5.000 για ΟΓΑ.. ολοι οι αγροτες στον αγωνα τωρα.. μετα θα ειναι πολυ αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΓΕΥΜΑ 8.30.. ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια πρωι η απογευμα ?? Πειτε μας να ξερουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ναι ρε απόγευμα.
    Το πρωί έχει κλάδεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News