Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Τιμητική βράβευση για το εργοστάσιο ζωοτροφών ΤΡΙΓΚΑΚΗ στην Δωροθέα

Την εταιρεία σήμερα εκπροσωπούν δύο από τα μέλη της, η Ελένη Τριγκάκη και ο σύζυγος της Βασίλης Τσιτσιρίγκος

Τιμητική βράβευση του εργοστασίου ζωοτροφών ΕΛΕΝΗ και ΣΟΦΙΑ ΤΡΙΓΚΑΚΗ Ο.Ε. πραγματοποιήθηκε σε επίσημη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας.

Λίγα λόγια για την επιχείρηση

Το εργοστάσιο ζωοτροφών ΕΛΕΝΗ και ΣΟΦΙΑ ΤΡΙΓΚΑΚΗ Ο.Ε. είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της. Η ίδρυση της εταιρείας έγινε το 1978 από τον ΤΡΙΓΚΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ με αντικείμενο την εμπορία πρώτων υλών δημητριακών.

Το 1987 συνεχίζει την λειτουργία της σε νέους ιδιόκτητους χώρου 6000 τμ. Τρία χρόνια μετά η εταιρία αναπτύσσεται σε νέα δεδομένα επενδύοντας σε σύγχρονη τεχνολογία με σκοπό την παραγωγή και μεταποίηση ζωοτροφών σε μορφή αλευροειδούς.

Το 2002 η εταιρεία αρχίζει την συνεργασία της στον τομέα των ισορροπιστών και του υποκατάστατου γάλακτος με τον Γερμανικό όμιλο SCHAUMANN(ΣΑΟΥΜΑΝ) και τον Ολλανδικό όμιλο DENKAVIT (ΝΤΕΝΚΑΒΙΤ) αντίστοιχα. Τα προϊόντα των οποίων αποτελούν σήμερα τις πλέον αξιόπιστες και έγκυρες λύσεις για τη σωστή και επιστημονική εκτροφή των ζώων.

Το 2006 η εταιρεία δεν σταματάει την ανάπτυξη της κάνοντας μία νέα επένδυση σε κτιριακές εγκαταστάσεις 2100 τμ. σιλό και σε μηχανολογικό εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας για την παραγωγή σύνθετων ζωοτροφών σε μορφή πέλλετ με δυναμικότητα της τάξεως 7-8 τόνων παραγωγής την ώρα.

Δύο χρόνια μετά η εταιρεία διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προΪόντων της με την πιστοποίηση ISO 22000 όπου ο ποιοτικός έλεγχος γίνεται σε κάθε στάδιο της παραγωγής με βάση τα διεθνή πρότυπα της παραπάνω πιστοποίησης ,εκτελώντας συχνά τόσο χημικές όσο και μικροβιολογικές αναλύσεις των πρώτων υλών.

Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας που βρίσκεται στην Δωροθέα Αριδαίας Ν. Πέλλας παράγονται περισσότερα από 40 διαφορετικά είδη μιγμάτων καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ζώου και απευθύνονται τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ερασιτέχνη κτηνοτρόφο.

Το 2015 η εταιρεία δεν σταματάει την εξέλιξη της ανοίγοντας το πρώτο της υποκατάστημα λιανικής πώλησης σε προϊόντα παραγωγικών ζώων αλλά και σε ένα καινούριο τομέα γι αυτήν σε ότι αφορά τους πιστούς μας φίλους ,τα κατοικίδια (pet-shop).

Την εταιρεία σήμερα εκπροσωπούν δύο από τα μέλη της, η Ελένη Τριγκάκη και ο σύζυγος της Βασίλης Τσιτσιρίγκος.