Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Γιορτή Τσίπουρου Πιπεριάς: Κάθε χρόνο και καλύτερη... ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες!

Δείτε φωτογραφίες

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Τσίπουρου Πιπεριάς που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο δραστήριος Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού.

Κόσμος από κάθε γωνιά της Ελλάδας κατέκλισε το χωριό και δοκίμασε το πολυδιαφημισμένο τσίπουρο της περιοχής μας, καθώς επίσης και άλλα πολλά τοπικά προϊόντα.

Δείτε φωτογραφίες:














































4 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στο συλλογο,απλα 2 διευκρινησεις : πρεπει να βρεθει πλεον πιο καταλληλος χωρος για να γινεται μια τοσο μεγαλη εκδηλωση,χωρις να εμποδιζεται η κυκλοφορια του δρομου.Και καλυτερη οργανωση στα καθισματα.Παιδια με 100 καρεκλες δεν ειναι δυνατον να ερθει καποιος κ να κατσει να διασκεδασει κ ανηκω σ΄αυτους...Ηρθα με ορεξη για ποτο κ χορο κ μου βγηκε ξυνο!!Εκατσα μια ωρα με το ζορι ορθιος στα καγκελα της εκκλησιας κ σηκωθηκα εφυγα...Δεν γκρινιαζω απλα αυτες τις διευκρινησεις που σας κανω τις ακουσα κ απο αλλους...Και του χρονου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ. ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΟΥ(ΓΗΠΕΔΟ) ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ. ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΗΤΑΝ 1200 ΚΑΙ ΟΧΙ 100

      Διαγραφή
    2. Ένας ακόμα λόγος που έχει η εκδήλωση μεγάλη επιτυχία πέρα από τα βασικά (Δωρεάν τσίπουρο, τσιπορομεζεδες χορευτικά συγκροτήματα και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης ) είναι ότι γίνεται στην Κεντρική πλατεία μια πανέμορφη πλατεία κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια και διπλά στην Εκκλησία ...όσο για τα καθίσματα που αναφέρθηκαν παραπάνω ότι ήταν "100" ... θα ήθελα να ενημερώσω (έτσι εντελώς πληροφοριακά) ότι είχαμε 800 δικά μας (του συλλόγου) και 1000 νοικιασμένα συν τα όρθια σκαμπό....Ήταν τόσο μεγάλη και απροσδόκητη η προέλευση του κόσμου που φέτος ξεπεράσαμε τα 3500 χιλιάδες....του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 10 ΧΡΟΝΙΑ της εκδηλώσεις και αναμένεται να βουλιάξουμε το χωριό... Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν και δεσμευόμαστε ότι κάθε χρόνο θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε....

      Διαγραφή
  2. Συνχαριτηρια σε ολους σας...και του χρονου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News