Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Θες να διώξεις την μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι σου;

Ιδού τι μπορείς να κάνεις για να την εξαφανίσεις:

- Πρώτο και βασικότερο μέλημά σου θα πρέπει να είναι ο σωστός αερισμός του σπιτιού. Όταν κάποιος καπνίζει, θα πρέπει να έχεις πάντοτε ανοιχτό ένα παράθυρο για να ανανεώνεται ο αέρας. Επιπλέον, μην ξεχνάς μία με δύο φορές την ημέρα να αερίζεις καλά ΟΛΑ τα δωμάτια του σπιτιού σου.

- Όταν μαζεύονται φίλοι σου στο σπίτι και το καθιστικό γεμίζει σύννεφα καπνού, φρόντιζε τουλάχιστον να έχεις κλειστές τις πόρτες των υπνοδωματίων σου.

- Έχε πάντα αναμμένα κεριά όσο κάποιος καπνίζει, καθώς η φλόγα τους βοηθά στην εξουδετέρωση του καπνού.

- Μην ξεχνάς να αδειάζεις τακτικά τα τασάκια. Οι γόπες μυρίζουν πολύ άσχημα. Επ'ουδενί μην αφήσεις γεμάτο το τασάκι κατά τη διάρκεια της νύχτας

- Αν θες να εξουδετερώσεις την τσιγαρίλα, τότε πρόσθεσε απλώς μέσα στα τασάκια λίγη βανίλια σε σκόνη.

- Τοποθέτησε ένα φυτό της αρεσκείας σου στο καθιστικό και άφησέ το να κάνει τη... δουλίτσα του. Θα φιλτράρει τον αέρα και θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα με τον πλέον φυσικό τρόπο.

- Γέμισε ένα μπολάκι με χλιαρό νερό και πρόσθεσε μέσα σε αυτό μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σου. Ρίξε ακόμη μέσα ένα μικρό σφουγγαράκι ή μια μπαλίτσα από βαμβάκι και θα δεις πως πολύ σύντομα ο χώρος θα μυρίζει πιο όμορφα.

- Τέλος, μην ξεχνάς να πλένεις ανά τακτικά διαστήματα τις κουρτίνες, τα ριχτάρια και τις θήκες από τα μαξιλάρια, καθώς «ποτίζουν» πολύ εύκολα τσιγαρίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News