Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Στη δημοσιότητα το «ροζ» βίντεο με τον Έλληνα ιερέα στο Μανχάταν

Στο βίντεο διακρίνεται ο πατέρας Γεώργιος να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή παράνομη ερωμένη του να κάνει προσομοίωση σεξ με ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη

Σάλο προκάλεσε τις περασμένες μέρες η αποκάλυψη του παράνομου ερωτικού δεσμού ενός Έλληνα παπά στις ΗΠΑ με μία Περουβιανή κατά 22 χρόνια νεώτερή του.

Ο 67χρονος ιερέας, Γιώργος Πασσιάς, που λειτουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Μανχάταν ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να ερωτευτεί παράφορα τη 45χρονη Εθέλ Μπουζάλα, μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με ομογενή και να συνάψει μία θυελλώδη σχέση μαζί της.

Η παράνομη σχέση είδε το φως της δημοσιότητας εξαιτίας του σκανδάλου που ξέσπασε όταν ο σύζυγος της 45χρονης, που ανακάλυψε την προδοσία της συζύγου του και έστειλε στην Αρχιεπισκοπή πικάντικο οπτικοακουστικό υλικό με το ζευγάρι σε τρυφερές και...kinky στιγμές.

Ένα απόσπασμα του εν λόγω υλικού δημοσίευσε ο ιστότοπος New York Post, στο οποίο διακρίνεται ο πατέρας Γεώργιος να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή να κάνει προσομοίωση σεξ με ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News