Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Σφοδρή επίθεση του Πασόη κατά του Δημάρχου Αλμωπίας και του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ»

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.) χαμένοι μέσα στην ανυπαρξία τους και προσπαθώντας να παρουσιάσουν έργο συνεχίζουν να επιδίδονται καθημερινά σε επικοινωνιακά τεχνάσματα φωτογραφούμενοι σε ασήμαντες και ανούσιες εκδηλώσεις.

Τις υποχρεώσεις τους τις εμφανίζουν ως επιτεύγματα χρησιμοποιώντας, ενίοτε, στις προαναφερθείσες φωτογραφίσεις τους μικρά παιδιά και ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, πράξη αντιδεοντολογική και αθέμιτη. Η επιχειρούμενη δε, αυτές τις ημέρες, μεταστέγαση των δύο προγραμμάτων “Βοήθεια στο Σπίτι” της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, από το Δημαρχείο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου στο παλιό Δημαρχείο της Αριδαίας, με το πρόσχημα του δήθεν καλύτερου συντονισμού τους, έναν και μόνο σκοπό εξυπηρετεί, τη χειραγώγηση των υπαλλήλων του προγράμματος.

Την καταξιωμένη, λοιπόν, και αποδεκτή από όλη την Αλμωπία, παραπάνω κοινωνική δομή, η οποία λειτουργεί με διακριτικότητα και σεβασμό στις ανάγκες των ανήμπορων συνανθρώπων μας, προσπαθεί η σημερινή Δημοτική Αρχή να καθοδηγήσει και να χειραγωγήσει. Αντίθετα σε ότι είχε ειπωθεί, από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, σχετικά με την αποκέντρωση, η παρούσα Δημοτική Αρχή συγκεντρώνει σιγά-σιγά όλες τις Δημοτικές Υπηρεσίες στην έδρα του Δήμου μας μένοντας έτσι μόνο στα λόγια για ισόρροπη ανάπτυξη και αποκέντρωση.

Εμείς δηλώνουμε ριζικά αντίθετοι στην επιχειρούμενη αυτή ενέργεια, τη μεταστέγαση δηλαδή του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου στην έδρα του Δήμου και καλούμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας καθώς και τη Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. να προβούν στην ακύρωση αυτής της απόφασης και να αγωνιστούν προς την κατεύθυνση της περαιτέρω βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του προγράμματος.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ»
Ο επικεφαλής της παράταξης
Πασόης Δημήτρης

9 σχόλια:

  1. παντα στηριζες τα προγράμματα όχι μονο με λογια αλλα με πραξεις , οι πορτες σου ηταν παντα ανοιχτες για ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επι θητεις Πασοη:
      εργαζομενοι εως και 5 μηνες απληρωτοι
      οφειλες παρελθοντων ετων στους εργαζομενου του εξαπλατανου
      λειτουργια προγραμματων χωρις υλικα( νοσοκομειακα, ειδη καθαριοτητας, γραφικη υλη)
      ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...

      Διαγραφή
    2. επί θητείας Μπίνου εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς 5 μήνες απλήρωτοι χωρίς τρόφιμα για πολύ καιρό

      Διαγραφή
  2. Ο παπαγάλος βήχει...ξαναβήχει...μα τι να πει; Ξανάπε καλησπέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια ενα δικιο τοχει..φωτογραφιες ανηλικων δες κδαπ ηλιαχτιδα σε blogs...ειπαμε...καλη η προωθηση του εργου αλλα με μετρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το κέντρο της Ανατολικής Αλμωπίας είναι η Φούστανη. Όχι ο Εξαπλάτανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kάτι ήξεραν οι παλιοί και είχαν κεφαλοχώρι την φουστανη ξυπνάτε επιτέλους και μην τους αφήνεται να μας αποκεντρωνουν άλλο...και άς μας επί τελικά κάποιος τα ανταποδοτικά τέλη από το υδροηλεκτρικό τί έγινε τα δίνει στην φουστανη οεο ........

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News