Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πόσες λακκούβες έκλεισαν στην Αριδαία

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, "είμαστε τίμιοι διαχειριστές της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας"

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου, τις τελευταίες μέρες έχουν κλειστεί στην πόλη της Αριδαίας περίπου 350 λακκούβες.

Η κατάσταση είχε ξεφύγει, καθώς υπήρχε μεγάλη ολιγωρία λόγω της γενικότερης οικονομικής αβεβαιότητας και μάλιστα ο Δήμαρχος ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες.

Την ίδια στιγμή, έκλεισαν πάρα πολλές λακκούβες σε Άλωρο, Κωνσταντία, Ίδα, Υδραία και ακολουθούν κι άλλες Τοπικές Κοινότητες.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, "είμαστε τίμιοι διαχειριστές της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας".

11 σχόλια:

  1. Μα καλα, ολη μέρα Λακκούβες ανοίγετε στην Αριδαία.!! Μια κληνεις τρείς ανοίγουν.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το αυτονόητο θα πρέπει να γίνεται είδηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. stin aridaia s eklisan sta xwria pote 8a tis kleisoun....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το περίεγο που πρέπει κάποιος να εξηγήσει είναι γιατί έπεσε η άσφαλτος με τις βροχές? ο περισσότερος κόσμος παραξενεύεται και όλοι συζητάνε οτι βροχή και στρώσιμο ασφάλτου δεν ταιριάζουν. Έγινε πάλι τυχαία? έγινε συνειδητά? απ το Δήμο ή απ τον εργολάβο υπάρχει απάντηση -εξήγηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΟΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αυτονόητο ότι εμείς οι πολίτες είμαστε υπεύθυνοι για την πόλη μας . Η καθαριότητα ο σεβασμός του διπλανού μας η οδική συμπεριφορά είναι μερικές υποχρεώσεις μας . Τώρα όταν ο δήμος κλείνει λακκούβες η μαζεύει τα σκουπίδια από τους κάδους αυτό ασφαλώς δεν είναι είδηση .Θα ήταν είδηση για παράδειγμα αν ο δήμος ξεκινούσε την λύση του προβλήματος ηχορύπανσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ηχορυπανση ειναι προβλημα λεει τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου!!!!Η γενια σας τελικα ειναι η χειροτερη ολων Νικολαϊδη

      Διαγραφή
    2. η ηχορύπανση στον πεζόδρομο της ασυδοσίας σου λέει κάτι.

      Διαγραφή
  7. Απίστευτο πραγματικά.Δημαρχος εν έτη 2015 και κάνει είδηση το γεγονός ότι έκλεισε λακουβες.Έλεος.Δε λέω καλα έκανε και έκλεισε τις λακουβες αλλα η τόσο δημοσιότητα μόνο γελοιοποίηση προκαλεί.Αυτονόητο και μέσα στις υποχρεώσεις της κάθε δημοτικής αρχής είναι να κλείνει λακουβες.Αλλα όχι να φαντάζει και σαν απίστευτο.Έλεος που ζείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τις λακουβες στην αγιου δημητριου στο υψος του μυλου ποτε θα τις κλεισετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έκλεισα και εγω μια λακουβα εξω απο το σπιτι μου αριδαιαNews ελα να βγαλεις φωτογραφεια και να κανεις αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News