Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Μ. Καράμπελα: «Δηλώνω παρούσα και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον Απ. Τζιτζικώστα»

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Τα κόμματα έχουν ανάγκη από κάθαρση και ριζικές αλλαγές με ΝΕΑ και ΙΚΑΝΑ πρόσωπα που θα μπορέσουν και πάλι να κερδίσουν την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ του κόσμουο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει απαξιώσει και όχι άδικα τον πολιτικό κόσμο.

Στην νοοτροπία του παλαιού κομματικού – πολιτικού συστήματος και στις κακές συνήθειες του χθες πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βάλουμε ένα τέλος και να καταρρίψουμε το μέχρι σήμερα κατεστημένο πριν να είναι πολύ αργά.

Η τόσο πληγωμένη και θυμωμένη κοινωνία μας που σήμερα αισθάνεται ότι δεν έχειΕΠΙΛΟΓΗ και ζητάει την ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς κολακείες, έχει ανάγκη από έναν «ΗΓΕΤΗ» που θα υπερβαίνει τα όρια των προσωπικών και εσωκομματικών συμφερόντων, έναν ΗΓΕΤΗ με ΟΡΑΜΑ που θα βάζει πάνω από όλα την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και το ΜΕΛΟΝ των παιδιών μας.

Όλοι έχουμε ανάγκη να χτίσουμε από την αρχή τα θεμέλια μιας δυνατής και καλά οργανωμένης κοινωνίας με ΘΕΣΜΟΥΣ που έχουμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια.

Στο ΟΡΑΜΑ αυτό του Απόστολου Τζιτζικωστα για ένα Νεο Ξεκίνημα, για μία κοινωνία με ΘΕΣΜΟΥΣ, για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ, δηλώνω παρούσα και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις!!

Τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα!
Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αλλαγών! 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Μαρία Καράμπελα
Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Πέλλας

4 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΗΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λέτε ότι η Πέλλα στηρίζει Τζιτζι, αλλά βλέπω υπογραφές από Μούρο, Τάπα και Φοτο πήρε ο Βαγγέλας και σίγουρα θα πήραν και οι άλλοι υποψήφιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Ιωαννίδη του 30% οι ίδιοι δεν τον στήριζαν ????? Αυτοί κατάντησαν την Πέλλα να έχει χρώμα ροζ στον χάρτη και αυτοί είναι που πρέπει να σκεφτούν το μέλλον τους Εκτός κόμματος.

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους τώρα θα ξαναγράψετε ιστορία;;; Ποια είναι η διαφορά του Τζίτζι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News