Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Το χειροφίλημα του Νίκου Βούτση στην Θεοδώρα Τζάκρη μέσα στην Ολομέλεια (ΦΩΤΟ)

Το χειροφίλημα στα υπουργικά

Αφωνος έμεινε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης βλέποντας τον Νίκο Βούτση να κάνει χειροφίλημα στην Θεοδώρα Τζάκρη στην ολομέλεια της βουλής.

Μπορεί το κοστούμι που επέλεξε η Θεοδώρα Τζάκρη σήμερα να μην ήταν τόσο φανταχτερό όσο το φούξια-μοβ που φορούσε χθες, ήταν όμως σικάτο και στιλάτο και η ίδια εξέπεμπε μια ιδιαίτερη γοητεία στην οποία, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βουτσής.

Το χειροφίλημα στα υπουργικά

Το ενσταντανέ αυτό συνέβη την ώρα που ο κ. Βούτσης είχε κατέβει για λίγο από την έδρα του Προέδρου της Βουλής. Είχε καθήσει στην δεύτερη σειρά των υπουργικών εδράνων, δίπλα από τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορο Βερναρδάκη με τον οποίο συζητούσε χαμηλόφωνα. Ωσπου... τους πλησίασε η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη. Αμέσως ο Νίκος Βούτσης έπιασε και φίλησε το χέρι της κυρίας Τζάκρη η οποία αντέδρασε χαμογελώντας...





3 σχόλια:

  1. ποιά ρούχα ρε ¨σύντροφοι¨ το περιεχόμενο κάνει την διαφορά, ακόμα και κουρέλια να φορέσει θα αρέσει. Αν ήταν και φαντασμένη και έκανε προθετική στήθους, ουρά θα είχε τους θαυμαστές........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε καλά κόψτε κάτι.... οχι και θεά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News