Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Άστραψαν τα φλας: Οι κυρίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην Εμποροπανήγυρη της Σκύδρας!

Δείτε τις φωτογραφίες

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου έδωσε το παρών στα εγκαίνια της 1ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Σκύδρας. 

Ωστόσο, όπως ήταν λογικό τα βλέμματα στράφηκαν στις κυρίες που τίμησαν με την παρουσία τους της εκδήλωση και έκλεψαν τις εντυπώσεις. 

Πρώτη και καλύτερη η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου η οποία ως οικοδέσποινα εντυπωσίασε με την δυναμικότητα που τη διακρίνει.

Στα κίτρινα ήταν ντυμένες η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Καράμπελα, οι οποίες μάλιστα κάθισαν δίπλα-δίπλα. 

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Δημοτικής Συμβούλου Σκύδρας Μάγδας Παπαδοπούλου, η οποία έλαμπε μέσα στο μπλε φόρεμά της, ενώ ξεχωριστή ήταν και η παρουσία της Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά αλλά και της Αντιδημάρχου Μαρίας Γιακαμόζη.

Δείτε τις φωτογραφίες:





24 σχόλια:

  1. Ο χριστός !!! Αυτή η θεοδώρα ακόμα στα ουράνια βρίσκεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Θεοδωρα και ο Σμιας κανουν προεκλογικες δημοσιες σχεσεις στο νομο και ο Σηφακης Doltse vita στην Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σηφακης σήμερα θα παει στη Σκυδρα, χθες εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ σε Καναλι στην Αθήνα, αυτός κάνει δουλεια ουσίας, δεν είναι για τις φωτογραφίες. Εξάλλου ρωτήστε εκει στη Σκυδρα ποιος βουλευτης βοήθησε τον Δήμο και τους συνεταιρισμούς αυτο το εξάμηνο

      Διαγραφή
    2. Δουλεια ουσιας.χαχαχαχα,ποιον νομιζεις δουλευεις.

      Διαγραφή
    3. Και μετά ξύπνησε ...

      Διαγραφή
    4. Ναι και είδε τη Σκύδρα εντελώς αλλαγμένη από τις παρεμβάσεις του ...

      Διαγραφή
  3. Για πανηγύρια όλοι πρώτη μούρη είναι για τα προβλήματα του κοσμάκη κουβέντα δεν ξέρω ποιοί θέλουν βούρδουλα εμείς που ψγφίζουμε ή αυτοί ου ψηφίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο μπράβο σε όλους μας αυτούς ή μαλλον αυτές επιλέξαμε παίρνουν τα φράγκα ή μαλλον τα ευρώπουλα και συ πούλα τον κόπο σου για 25 λεπτά και ψάξε να βγάλεις χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπα μπα πως απο την σκυδρα κυρια ντορκα ? και τωρα τι θα μας πεις?μνημονιο ή δραχμη?περιμενουμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για πασαρέλα καλές είναι καμμιά πρόταση για τα προβλήματα του λαού έχουν για τα επιτραπέζια που χρυσοπληρώθηκαν για την καθημερινότητα των αγροτών που πήγαιναν στα λογιστικά γραφεία και έβλεπες ογδοντάρηδες να γίνονται εικοσάρηδες όταν άκουγαν τον φόρο που πρέπει να πληρώσουν και πηδούσαν στο ταβάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ Τ'ΑΥΓΑ ΟΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ...Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ...ΑΥΤΗ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ...ΕΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΙ ΕΓΩ 10-11 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλλιστεια 2015 . Μις σκυδρα 2015. Απολαυστε τα μοντελα. Λαε τις πελλας ξυπνα και σωσε το τοποσου. Αυτες η κυριες και η κυριοι ψηφησανε ολα τα μνημονια και δεν ντρεπονται. Και εσυ τυρανισμενε αγροτη δεν εχεις χρηματα να παρεις τη μανασου και τη γυναικασου ενα ζευγαρι παντοφλες. Τα παιδιασου δεν εχουν τα απαραιτητα. Ανοιξε το ψυγειοσου τι εχει μεσα; πες την αληθεια. Ελληνικε λαε ξυπνα ηρθε η ωρα να τους στειλης στα σπιτιατους. Ψηφο στον αγωνιστη πατριωτη λαφαζανη το αξιζει. Δεν μας πουλησε. Μεχρι και το 2009 εψηφιζα νεα δημοκρατια λυπαμαι και ντρεπομαι. Εστω και αργα προσπαθω να διορθωσω το λαθοςμου. Πρωην μελος και στελεχος τις Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσε ρε πατριωτη τι δουλεια εχεις εσυ ,με τους Λαφαζινιστας και τους Στρατουληνιστας ???? Η Ελλας για να ανηκει στους Ελληνες μονο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

      Διαγραφή
  9. O Γιαννης Σηφακης ηταν στην Αθηνα,για ανηλειμενες υποχρεωσεις που απορρεουν απο το βουλευτικο αξιωμα.Ο Γιαννης Σηφακης ειναι παντα διπλα στην Δημαρχο Σκυδρας για ολα τα θεματα που απασχολουν τον Δημο Σκυδρας και το εχει δειξει εμπρακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σηφάκη υπάρχει ειδικός όρος στην ψυχιατρική για αυτούς που αναφέρονται σε τρίτο πρόσωπο στον εαυτό τους ...

      Διαγραφή
    2. 3:59 μμ αντί να κάνεις κουτσομπολιό τα γραφόμενα από το γραφείο του βουλευτή απάντησε αν ασχολήθηκε με τα θέματα του Δήμου και των συνεταιρισμών πιο πολύ άλλος βουλευτής από τον Σηφάκη που θα επισκεφτεί σήμερα την εμποροπανήγυρη

      Διαγραφή
    3. φίλε 3:59 τα γραφόμενα σου είναι όλα τα λεφτά, μπράβο σου που αντιλαμβάνεσαι τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο και ουσία. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

      Διαγραφή
  10. elapsan kai astrapsan giati exoume se ena mina ekloges!! den to katalavene; pali mesa stin pagida tous tha pesete!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επιχειρήματα θέλουμε ! όχι πασαρέλες.Μην προκαλείτε το κόσμο με φαίνεσθαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ευτυχως η επομενοι βουλευτες θα οριστουν απο τον ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!
    αν θελετε <> φατε τους στην μαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά εσύ, στον κόσμο σου!! μέχρι και χρυσά αυγά μπορεί να γεννήσεις.

      Διαγραφή
  13. tsapa kai tzaira theloune gia na storsoune!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από εδώ και από τα καφενεία όλοι πρώτοι είστε για να μιλάτε αλλά όταν έρχονται αντί να τους κυνηγάμε τρέχουμε ποιος θα δώσει πρώτος το χέρι..... ξυπνάτε ΈΛΛΗΝΕΣ φωτιά και τσεκούρι σε κάθε πουλημενο τομάρι ανεξαιρέτως σε ποια πλευρά ανοικει μόνο γιουχαρισμα γιατί πάλι θα έχουν μούτρα να γυρνάνε για ψήφους μην τους δίνεται άλλο φαΐ φτάνει στείλτε τους από εκεί που ήρθαν! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News