Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Τα καλύτερα έρχονται στον Ευρωπό Φούστανης

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Με στόχο να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρσι ξεκίνησε ο Ευρωπός Φούστανης που θεωρείται η ανερχόμενη δύναμη της Ανατολικής Αλμωπίας.

Η διοίκηση ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Φιλωτειανό τεχνικό Κώστα Τσόρμπα, ενώ ενίσχυσε την ομάδα με παίκτες έμπειρους και γνώστες της Α’ Κατηγορίας προφανώς για να πάει καλύτερα από τη σαιζόν που πέρασε, όταν και κατάφερε να σώσει την παρτίδα τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Ήρθαν στον Ευρωπό οι Θανάσης Κωνσταντινίδης από Δόξα Εξαπλατάνου, Παναγιώτης Δημητρίου από Μακεδονικό Ίδας, Τρύφων Δημητρίου από Μακεδονικό Ίδας, Βασίλης Λεμονίδης από Νίκη Βορεινού, Χρήστος Καραδοσίδης από Νίκη Βορεινού, ενώ αποχώρησε ο έμπειρος γκολκήπερ Γιώργος Σταφύδας.

6 σχόλια:

  1. για την ιστορία του χωριού, την άτυπη ''πρωτεύουσα΄΄ της Ανατολικής Αλμωπίας, τη Φούστανη, ο Ευρωπος πρέπει να πάει Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ιστορια δεν πρεπει να λεγεται ευρωπος φουστανης αλλα μικτη θηριοπετρας-φιλωτειας-φουστανης και ιδας πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέγεται Ευρωπός Φούστανης, η βάση του είναι στη Φιλώτεια και οι πιο πολλοί παίκτες είναι από άλλα χωριά!!!

      Διαγραφή
    2. ευρωπος ανατολικης αλμωπιας

      Διαγραφή
  3. metagrafi o klainti debrova stin foystani mesoepithetikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News