Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Καταχειροκροτήθηκαν οι Γαρεφειώτες: ΔΕΙΤΕ το βίντεο με την εμφάνισή τους στους Σαρακηνούς

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που συμμετείχαμε στις όμορφες εκδηλώσεις «Γάτσεια» του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακηνών «Αγγελής Γάτσος».

Ο Σύλλογός μας στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια, που εξυψώνει τον πολιτισμό και κρατά ψηλά τη σημαία της Ελληνικής παράδοσης.

Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λαογραφικό Όμιλο «Οι Άλμωπες» οι οποίοι μας παραχώρησαν τις στολές τους για την πρώτη μας εμφάνιση με χορούς Ανατολικής Ρωμυλίας και Δυτικής Θράκης, καθώς επίσης και στους χορευτές και στους χοροδιδασκάλους του Συλλόγου μας Κόγιο Ευστάθιο και Μπίνο Τραϊανό για τις χορογραφίες και την πολύτιμη βοήθειά τους.

Με εκτίμηση
Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης»
 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:





5 σχόλια:

  1. Μπραβο στον Μ.Σ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ απο τις πιο εντυπωσιακες εμφανισεις!!Αψογοι αψογοι 1000 μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνισω πολυ καλη δουλεια μπραβο στους χοροδιδασκαλους,μπραβο στον προεδρο του Μ.Σ Γαρεφείου και φυσικα μπραβο στους χορευτες ελειπε κατι διαφορετικο απο την περιοχη μας και το υποστηριξατε στο 100%!!Μπραβο και στους Σαρακηνους ηταν ολα πολυ ομορφα και εκαναν πολυ καλη επιλογη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ρε Χρησταρα οτι αναλαμβανεις το φερνεις εις περας μερακλης στον Δήμο μερακλης και για τον συλλογο Γαρεφειου που προεδρευεις μπραβο σε ολους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θερμα συγχαρητηρια στον συλλογι.Σας ειχα δει στους Μακεδονικους χορους αλλα και εδω ειστε υπεροχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΕ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΣΟΒΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΙΘΙ ΤΟΘΡΙΣΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΝΕ ΠΟΥ ΕΛΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΟΣΙΣ 1000 ΣΥΓΜΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΙΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News