Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Δήμος Αλμωπίας: Διαβάσεις πεζών για τους μαθητές

Στόχος είναι να εξυπηρετήσουν τους μαθητές και γενικότερα τους πεζούς και να καταστήσουν πιο φιλική και λειτουργική την πόλη μας

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην χάραξη διαγραμμίσεων και συγκεκριμένα στη δημιουργία διαβάσεων πεζών στους δρόμους της Αριδαίας και των Τοπικών Κοινοτήτων.

Στόχος είναι να εξυπηρετήσουν τους μαθητές και γενικότερα τους πεζούς και να καταστήσουν πιο φιλική και λειτουργική την πόλη μας.

Επιπλέον, πραγματοποιούνται συντηρήσεις στις σχολικές μονάδες και υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την υποδοχή μαθητών, δασκάλων και καθηγητών.


9 σχόλια:

  1. Διαβάσεις έκαναν
    Έφεραν και ζηταδες!!!!!
    Δύο μέρες τώρα η πόλη ηρέμησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρη κανένας αν οι ζηταδες θα είναι κάθε μέρα εδώ

      Διαγραφή
  2. Κυριε δημαρχε ασχολιθειτε και λυγω με τα χωρια οχι μονο με την αριδαια σε ολα τα χωρια της αλμωπειας απο σκουπιδια και χωρτα αλλο τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κάγκελα ακριβώς μπροστά απο την διάβαση, σε τι ακριβώς αποσκοπούν;
    Εκτός απο την εξάσκηση των μαθητών στην υπέρβαση εμποδίων, δεν μπορώ να "σκεφτώ" κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά ρε παιδιά τα αυτονόητα τα αναγαγουμε σε είδηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις τοπικες κοινότητες ; σε ποιες ; με κληρωση πραγματοποιηθηκαν οι διαγραμμίσεις ; Γιατί στο χωριο μου δεν της ειδα . Ειδα μόνο χόρτα και πάλι χόρτα στο δημ.Σχολειο και στο πάρκο ακριβώς μπροστα στο σχολειο όπως επισης κ ένα μισογκρεμισμενο κιόσκι , Να αναφέρω επίσης ότι τα ιδια χάλια έχει το πεζοδρομιο μπροστα απο το σχολειο με σκουπίδια , χόρτα και ακαθαρσίες τον αδέσποτων ζώων .Αυτή ειναι μια πολύ μικρή περιγραφή στο χώρο μπροστα απο το σχολείο . Δεν αναφέρω για την κατάσταση των υπολοίπων χώρων που είναι υπευθηνος ο δήμος .Η κατάσταση είναι τραγική ,όσο και να βοηθάνε οι πολίτες την κατάσταση κουρευοντας τα χόρτα στα παρκα αγοράζοντας και αλλάζοντας με δικη τους πρωτοβουλία της λάμπες για την φωταγώγηση του δρομου που είναι έξω απο τα σπιτια του κτλ κτλ κτλ. Πρέπει κ ο δήμος να κινητοποιηθεί για την καθημερινότητα ολων των δημοτων και οχι μόνο της Αριδαίας ! Τα έργα σας κρίνονται απο την καθημερινότητα των πολιτών και οχι απο τιποτα άλλο !!! Αψαλος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα καγκελλα τοποθετήθηκαν για καποιο σκοπό , η διαγραμμιση γιατι δεν έγινε τρία μέτρα παραδίπλα μπορεί να μου πει κάποιος??? οι πεζοι πως θα χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια την ζεβρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγαλες στιγμες... ΑΥΤΑ ειναι εργα.... ειχαμε εναν ΦΩΤΟδημαρχος τωρα εχουμε και δευτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα σχολεια ανοιγουν σε λιγεσ μερες κ τα χορτα ειναι δασος ηρθατε τα ειδατε αλλα δν ηταν ο σκοπος αυτος στην αψαλο αλλα να βγαλετε φωτο με τα παιδια στο κεντρο νεοτητας απεναντι κοιταξατε να δειτε τον κακο χαμο αισχος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News