Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Πέταξαν αυγά σε Λαπαβίτσα και Τσανάκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πυροσβεστικό ρόλο βρέθηκε ο πρώην βουλευτής Καβάλας, Ηλίας Ιωαννίδης

Με αυγά επιτέθηκε ένας νεαρός στα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, Κώστα Λαπαβίτσα και Αλεξάνδρα Τσανάκα, λίγο πριν αρχίσουν την προεκλογική ομιλία τους σε κεντρική πλατεία της Καβάλας!

Ο νεαρός πέταξε δύο αυγά την ώρα που τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας παραχωρούσαν συνέντευξη σε τοπικά ΜΜΕ, ενώ ακολούθησαν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί.



Σε πυροσβεστικό ρόλο βρέθηκε ο πρώην βουλευτής Καβάλας, Ηλίας Ιωαννίδης, ο οποίος απομάκρυνε τον νεαρό δράστη που συνέχιζε να βρίζει τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας.

---
Πηγή: KAVALA PORTAL

2 σχόλια:

  1. καρπουζια θελουν τα αχρηστα αντικειμενα, κυνηγηστε τους παντου μας κατεστρεψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή αυτοί που δεν ψήφισαν τα μνημόνια μας κατέστρεψαν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News