Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μελίτα Χισκάκη: Επιστολή προς τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης τους Δήμου Αλμωπίας

Προς τον κ. πρόεδρο και τα μέλη της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης Δήμου Αλμωπίας

Σχετικά με την από 18/8/2015 πρόσκληση του κ. Προέδρου για σύγκλιση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου μας, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα:

Όπως ρητά ορίζεται στον Κανονισμό Λειτουργίας της Επιτροπής Διαβούλευσης και συγκεκριμένα στο άρθρο 4, παρ 3 "Η πρόσκληση κοινοποιείται στα μέλη της επιτροπής (τακτικά και αναπληρωματικά) με έντυπο, ηλεκτρονικό ή κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, επτά (7) εργάσιμες ημέρες πριν τη συνεδρίαση. Περιλαμβάνει την ημερήσια διάταξη, τον τόπο, την ημερομηνία και την ώρα της συνεδρίασης και συνοδεύεται από εισηγήσεις επί των υπό συζήτηση θεμάτων, σύμφωνα με το άρθρο 6 του παρόντος κανονισμού. ".

Επανειλημμένα σας έχουμε ζητήσει να μας προσκομίζεται τις εισηγήσεις σας επί των θεμάτων που παρατίθενται στην πρόσκλησή σας. Δυστυχώς ούτε η προαναφερόμενη πρόσκληση συνοδεύεται από τις αντίστοιχες εισηγήσεις σας. Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να εκφράσουμε άποψη τόσο ως προς το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2016, όσο και για τον προϋπολογισμό του 2016 έχοντας ως μοναδικό δεδομένο τον τίτλο των θεμάτων.

Επομένως, βάσει του άρθρου 6 του κανονισμού λειτουργίας της επιτροπής διαβούλευσης, θέτουμε ζήτημα διαδικασίας για παραβίαση του κανονισμού και παρακαλούμε να προβείτε σε νέα πρόσκληση προσκομίζοντάς μας τα κατά το νόμο και τον κανονισμό απαιτητά.

Σας τονίζουμε ότι δε διατιθέμεθα να συμμετέχουμε σε διαδικασίες που υποβιβάζουν τόσο την επιστημονική μας υπόσταση, όσο και τη νοημοσύνη που διαθέτουμε.

Με εκτίμηση,
Για το Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας
Η πρόεδρος
Χισκάκη Μελίτα

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News