Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας: Με λύρες και νταούλια ξεσήκωσαν την Αριδαία (ΦΩΤΟ)

Βγήκαν το βράδυ της Παρασκευής με νταούλια στους δρόμους της πόλης

Ξεσήκωσε την Αριδαία η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας, η οποία βρήκε για άλλη μια φορά έναν ιδιαίτερο τρόπο για να διαφημίσει το Ποντιακό Πανοΰρ που διοργανώνει στις 7 και 8 Αυγούστου.

Τα μέλη του Συλλόγου βγήκαν το βράδυ της Παρασκευής με λύρες και νταούλια στους δρόμους της πόλης και κέρασαν τον κόσμο που έτυχε να βρίσκεται έξω.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΑΝΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκαβαληστε το καλάμι εκει στην λεσχη γιατι πολυ το καβαλησατε... κανετε βιντεο κλιπ για το πανουρ σας κ μετα βγαινετε φωτο οτι κολλατε αφισες;;; Καλη επιτυχία στο πανουρ σας που το διαφημίζεται με τετοια επιτυχία..μπραβο σας θα πάτε πολυ μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι τενεκες και βλακας..τι ηθελες να κανουν δλδ ...αν σε πειραζει μην βλεπεις ..δημοκρατια εχουμε ...

      Διαγραφή
    2. Απο ποτε η διαφήμιση ειναι καβαλημενο καλαμι;Μήπως απο τοτε που χάθηκε η αποδοχη των νεων ιδεών. Των νέων ανθρωπων.ήθος αξιες κ πολιτισμός ιδανικα θα πανε πισω οταν κάποιος το μονο που κανει ειναι κρητικη..οι αλλοι τουλάχιστον προσπαθούν με πραξεις.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο στους ΠΟΝΤΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News