Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Εις το βουνό ψηλά εκεί... Τίμησαν τον Ιωάννη τον Πρόδρομο στις πλαγιές της Τζένας! (ΦΩΤΟ)

Το εκκλησάκι, δίπλα από το οποίο αναβλύζει αγίασμα, είναι θαυματουργό και ακούσαμε από τον Ιερέα της Λαγκαδιάς Πατέρα Γεώργιο πολλά θαύματα που έχουν γίνει και γίνονται ακόμη και σήμερα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολύς ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στον εσπερινό για την τίμηση της αποκεφάλισης του Ιωάννη του Προδρόμου στο εκκλησάκι που βρίσκεται στις πλαγιές της Τζένας (περιοχή Τ.Κ. Περίκλειας – Λαγκαδιάς).

Μετά το τέλος του εσπερινού μοιράστηκαν στους πιστούς διάφορα εδέσματα από τις γυναίκες των γύρο χωριών.

Το εκκλησάκι, δίπλα από το οποίο αναβλύζει αγίασμα, είναι θαυματουργό και ακούσαμε από τον Ιερέα της Λαγκαδιάς Πατέρα Γεώργιο πολλά θαύματα που έχουν γίνει και γίνονται ακόμη και σήμερα.

Πολλές ήταν και οι μαρτυρίες των πιστών που ο καθένας έχει βιώσει προσωπικά ένα θαύμα.

Ας ευχηθούμε όλοι μας η χάρη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου να φωτίζει τις ψυχές μας και με την ευλογία του να ήμαστε γεροί, να πάμε και του χρόνου.










4 σχόλια:

  1. Γιώργο Δεμερτζή σ ευχαριστούμε για το υλικό κ για το πολύ καλό κείμενο ....!!!!να είστε καλά και του χρόνου με υγεία θα μάστε περισσότεροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σουλα παλι εγραψες στο φακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο σε όλους.Σε λιγες μερες πάλι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κάνουμε τα σκαλιά μέχρι το αγίασμα..υλικά θα μας στείλουν από το δήμο Αλμωπιας έχουμε κ εθελοντές που θα εργαστούν...όλα καλά κ ευχαριστούμε και τους παρόντες αντιδημάρχους κ Αβραμικα και κ Μπατση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News