Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Οι No NAME band στα Λουντέμια: Ακούστε τις πιο γνωστές επιτυχίες τους

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

Διαμορφώνεται σιγά-σιγά το πρόγραμμα για τα Λουντέμια 2015 που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου.

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, την Κυριακή 23 Αυγούστου η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται στον Εξαπλάτανο.

Μαζί της θα εμφανιστεί το αγαπημένο συγκρότημα No NAME band!

Χορηγός επικοινωνίας το Aridaia News!

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

Οι No NAME band, ιδρύθηκαν το 2006 και κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Κινούνται σε pop rock ύφος και τα τελευταία 9 χρόνια έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσα απο live που έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και τη δυναμική τους πάνω στο stage.

Έχουν συμμετάσχει σε πολύ μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ (‘Αρδας Festival, Δραμάικα Festival, Σάμος Rock Festival) καθώς έχουν δώσει συναυλίες στο εξωτερικό (Αγγλία-Ιταλία-Μόσχα-Dubai) συνεργάστηκαν τον Ιούνιο του 2011 με τον Γιάννη Πλούταρχο στο Politia live (Θεσσαλονίκη) και τον Οκτώβριο του 2012 με τον Αντώνη Ρέμο στην Πύλη Αξιού (Θεσσαλονίκη).

Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο τους single με τίτλο "Νιώσε ξανά" από την PLUS REC/ Universal Music, ενώ το 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους single με τίτλο "Δεν Μπορεί Να Είναι Αγάπη (Don't Know Any Better)". Το 2013 το καινούργιο τους τραγούδι με τίτλο ''ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ'' κυκλοφορεί από την Cobalt Music και αρχίζει να ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα Ελλάδας αλλά και Κύπρου ανεβαίνοντας πολύ σύντομα στο TOP50 των Ελληνικών Charts.





3 σχόλια:

  1. Ενα συγκροτημα που θα ομορφυνει την εκδηλωση με τις επιτυχιες του.Αγαπηθηκε στην περιοχη μας και το απεδειξε σε παλαιοτερες παραστασεις του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σπίτι του Λουντέμη γκρεμίστηκε. Τα Λουντέμια ζουν και βασιλεύουν.Θα φάμε και πάλι τα σουβλάκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φιλε ποσο δικαιο εχεις ΚΑΝΕΙΣ ομως δεν μιλαει γιαυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News