Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ενισχύεται ο Φίλιππος Σταυροδρομίου

Ενισχύεται ο Φίλιππος Σταυροδρομίου

Η περσινή χαμένη ευκαιρία για άνοδο στην Α1 όχι μόνο δεν απογοήτευσε τους ανθρώπους της ομάδας του Φιλίππου Σταυροδρομίου, αλλά αντίθετα τους πείσμωσε ακόμα περισσότερο και ήδη γίνονται επαφές με παίκτες τους οποίους προτείνει ο νέος προπονητής Νίκος Αντωνάς.

Το πρώτο φετινό απόκτημα ακούει στο όνομα Γιώργος Γάτσος που είναι επιθετικός και πέρσι αγωνίστηκε στον Άτλα Ζερβοχωρίου Ημαθίας μέχρι τον Γενάρη και μετά στον Μ.Α. Αρσενίου όπου σκόραρε κατά ριπάς.

Ακόμα ανανέωσε ο έμπειρος μέσος Δημήτρης Λαγογένης παρότι πολιορκήθηκε από πολλές ομάδες, καθώς επίσης και ο επιθετικός Μάριος Βαρδαρέντσης.

Στα σκαριά βρίσκεται η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενώ θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες.

http://aridaianews.blogspot.gr/2015/06/156.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News