Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Δήμαρχος Αλμωπίας σε Τουλουμτζή: «Μπράβο Παναγιώτα»

"Της εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα τόσο στα γήπεδα, όσο και στη δουλειά της"

Θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου στην Πρωταθλήτρια Παναγιώτα Τουλουμτζή για τη νέα της αθλητική διάκριση.

Πρόκειται για μία αξιόλογη υπάλληλο του Δήμου μας, από τα πιο δυναμικά στελέχη που έχουμε στο δυναμικό μας και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι όποιος αγωνίζεται και προσπαθεί ανταμείβεται από την ίδια τη ζωή.

Η Παναγιώτα που υπήρξε και μαθήτριά μου, είναι ένας άνθρωπος που έχει πετύχει μέσα από επίπονη προσπάθεια και μάλιστα χωρίς να τις έρθουν εύκολα τα πράγματα.

Της εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα τόσο στα γήπεδα, όσο και στη δουλειά της, γιατί έχουμε ανάγκη από υπαλλήλους με όρεξη για προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News