Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ξουλίδου: «Ο στρατός θα φροντίσει για τα φάρμακα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το video

Λίγο πριν το δημοψήφισμα η Βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου με μία απίστευτη δήλωση αποκάλυψε πώς η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία μπορεί αν χρειαστεί να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με φάρμακα, ενώ δεν έχει κοπάσει ο σάλος από τη δήλωση Καμμένου για το στρατό που διασφαλίζει την σταθερότητα στο εσωτερικό.

Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης υπέρ του “ΟΧΙ” στους δήμους της Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Φάμελλο.

Η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Ωραιοκάστρου αποκάλυψε πως η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη.

Δείτε το video:

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΦΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΧΙ ...ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ??ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ.ΑΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΟΥΝΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζητω το πουλι ζητω η 21 απριλιου...αρε παπαδοπουλε που εισαι να καθαρισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News