Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ Βαρουφάκη: Στο υπουργείο Οικονομικών προετοιμαζόμαστε για «πόλεμο»

"Ευτυχώς έχουμε αποθέματα έξι μηνών στο πετρέλαιο και τεσσάρων μηνών στα φάρμακα", φέρεται να δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph, μια ειδική επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη του ΥΠΟΙΚ, συνδικάτων και τραπεζών εργάζεται σε μια "αίθουσα πολέμου" κοντά στο γραφείο τού υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, καταγράφοντας τα αποθέματα της χώρας σε προϊόντα που αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες.

"Ευτυχώς έχουμε αποθέματα έξι μηνών στο πετρέλαιο και τεσσάρων μηνών στα φάρμακα", φέρεται να δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με την Telegraph, που αποκαλύτπει πως αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι “Ναι”, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ θα παραιτηθεί.

Ο κ. Βαρουφάκης δηλώνει ότι η κυβέρνηση εργάζεται πάνω στο σενάριο επιστροφής των δανειστών στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εάν υπάρξει αρνητική ψήφος στο δημοψήφισμα της Κυριακής και ότι η χώρα είναι έτοιμη για όλα εάν δεν διασφαλιστεί μια μεγάλη ελάφρυνση του χρέους. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Βαρουφάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα υπάρξει συμφωνία, σημειώνοντας ότι "ανεπίσημα, λαμβάνουμε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις μέσω άλλων οδών".

---
Πηγή: newsit.gr

8 σχόλια:

  1. kurie varoufaki emeis sas vgalame giati uposxethikate ston lao oti exete sxedio kai tha doume kaluteres imeres!!! den mas eipate tote gia polemous kai tiauta!!!! exapatisate ton kosmo me pseftikes uposxeseis !!!!! fugete oso to dinaton pio grigora!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τυπος ειναι τραγικος, απλα δεν ξερει τι του γινετε, εχει χασει τελειως την μπαλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gia kliniki einai..des vlema des perpatima des simperifora des mati pou gualizei !!!!

      Διαγραφή
  4. δεστε τον, νομιζω πως ειναι επικινδυνος, θα μεινει στην ιστορια με μαυρα γραμματα, θα τον θυμουντε καποτε σαν το "καρτουν" που διελυσε τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xa xa polu kala ta perigrafeis file mou..kaliteri perigrafi den mporouse na ginei gia ton tupo auton...

      Διαγραφή
  5. Αλεξη μαζεψε τον, μη τον παρεις μαζι σου, ελεος με τον Νεατερλαντ, ειναι επικυνδηνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. moy thimizi ton loxago moy sta O.Y.K ki ekinos gia kliniki htane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News