Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Το ενωτικό μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για το δημοψήφισμα

"Όλοι αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε το καλύτερο γι' αυτήν"

Φίλες και φίλοι,

Η κρισιμότητα των στιγμών επιτάσσει ψυχραιμία, νηφαλιίτητα και σύνεση.

Είναι η ώρα που όλοι μας, ανεξαρτήτως θεσμικής ιδιότητας, κομματικής ή πολιτικής προέλευσης, έχουμε ατομική και συλλογική ευθύνη και υποχρέωση να συμβάλλουμε πρώτιστα στη διατήρηση της ενότητας και της αλληλεγγύης του Ελληνικού λαού!!!

Όλοι αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε το καλύτερο γι' αυτήν.

Πιστεύοντας λοιπόν ότι ο καθένας μας θα ψηφίσει το καλύτερο για την οικογένειά του, την κοινωνία και την πατρίδα, εύχομαι καλή δύναμη, αλληλεγγύη και ομόνοια!!!

6 σχόλια:

  1. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΠΑΡΕΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.....ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ........

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


    Ο Χ Ι
    συντονιστική επιτροπή Σκύδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως νομιζεις οτι μας δουλευεις ολους ρε Ιγνατιαδου και οτι εσυ εισαι εξυπνη και εμεις κοροιδα ???????? Δεν τολμας να πεις καθαρα αν εισαι με τους δανειστες 'η με την πατριδα ???????? Φοβασαι τους καινουργιους σου φιλους να μην σε μαλωσουν ???????? Εκλεχθηκες με εμας και τωρα πουλας τρελλα απο οτι καταλαβαινω. Θα τα πουμε στις επομενες εκλογες οταν θα ξαναπαρακαλας να σου δωσουμε υποψηφιους. Τοτε εμεις θα σε στειλουμε στους νεους σου κολλητους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πσναγιωτης παντελιδης5 Ιουλίου 2015 στις 4:40 μ.μ.

      Εισαι εκτος τοπου και χρονου, ουτε πιστευω οτι την στηριξες εσυ, αυτα πες τα αλλου, την αληθεια λεει, ενωτικη ειναι, αυτοδιοικητικη ειναι. Αν ειναι να εξαρταται απο εσενα τον προβληματικο να μην ξαναβγει ποτε, δεν κοιτας το εργο και τον αγωνα της, και λες μ....ες για καινουργιους φιλους...ποσο τενεκες εισαι;

      Διαγραφή
  3. Συμεωνίδης Γιάννης5 Ιουλίου 2015 στις 1:50 π.μ.

    Χαλαρώστε ρε ανώνυμοι κοπρίτες. Δυο ενωτικά λόγια έγραψε η γυναίκα. Δεν σας είπε τι να ψηφίσετε. Και μη βιαστείτε να με περάσετε στην κατηγορία που είπε ο ένας, για δανειστές και τέτοια χωρίς να με ξέρετε. Απλά δεν γουστάρω εμπάθειες και μου την δίνουν τα ανώνυμα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασιαδης Κωστας5 Ιουλίου 2015 στις 8:58 π.μ.

      "Κοπριτης" εισαι και μαλιστα μεγαλος Συμεωνιδη Γιαννη. Ουτε σε ξερουμε, ουτε θελουμε να σε μαθουμε. Η δημαρχος ειναι δημοσιο προσωπο, κανει δηλωσεις στα ΜΜΕ στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης κλπ, αρα θα κρινεται και δημοσια.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ!!!

    ΟΧΙ
    συντονιστική επιτροπή Σκύδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News