Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ευάγγελος Τσαβδάρης: «Ένα ΟΧΙ όπως στους έλληνες αρμόζει»

Ένα Όχι όπως στους έλληνες αρμόζει

Μου έλεγαν οι φίλοι στην κρίση ομιλούν οι ποιητές ξεκίνα ψιθύριζαν νηστικοί διαβάτες τις νυχτιές το χώμα τότε δεν ήταν έφορο για επανάσταση αδέρφια κι έτσι σφάλιζα το ταμείο του πολιτισμού δίχως των στίχων την συντροφιά.

Σήμερα ένα πρόσταγμα δυνατό κερνάω στα συντρόφια μου ας ξαναβιώσουμε σε πλαίσιο αλλαγής την έννοια της λέξης σύντροφος ας δώσουμε στο μέτωπο της κοινωνίας το όχι της δύναμης.

Ευρώπη πασχίζεις να προδώσεις την μητρόπολη κοιτίδα των πολιτισμών, με την μαιευτική των προγόνων μέθοδό ξαναγεννιέται απ’ των νέων τις ανάσες.

Ηλεκτρονικές ψηφίδες συνθέτουν τον στίχο ένα Διανοητικό Νανούρισμα Τηλεναρκομανίας όπως το ΔΝΤ ύπνωση καλυμμένη με υπότιτλους μια ξεπερασμένη υποκουλτούρα που την συνείδηση αποκοιμίζει.

Κυρία Μέρκελ στο δικό σου νοερό Άουσβιτς την ψυχή κεντάς αναίμακτα δίχως ίχνη, σε βλέπει ο Χίτλερ με καμάρι απ’ τα έγκατα.

Στις πυρωμένες θύρες της οργής βλέπω να σχίζουν την αγνή αιώρα των μέλλοντος.

04 - 07 - 2015
Τσαβδάρης Αθαν. Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News