Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Νέα εποχή για το Δημοτικό Ωδείο Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σε μία ανακοίνωση που χαροποίησε ιδιαίτερα τα μέλη και τους φίλους του Δημοτικού Ωδείου Αλμωπίας προχώρησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Χρήστος Γεωργίου.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι μετά από σημαντικές προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά της ΔΗΚΕΑ, έχει ήδη εξασφαλιστεί από τώρα -3 μήνες πριν- η πρόσληψη 14 (και όχι 11 όπως το προηγούμενο έτος) καθηγητών.

Πρόκειται για μία ουσιαστική εξέλιξη, καθώς θυμίζουμε ότι την προηγούμενη χρονιά υπήρξε μία μεγάλη δυσλειτουργία όσον αφορά στην πρόσληψη των καθηγητών, με αποτέλεσμα να πάει πίσω η έναρξη των μαθημάτων και να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Ωδείου.

Ο Δήμαρχος εκφράστηκε με τα πιο θετικά λόγια για τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με στόχους που δουλεύει σκληρά για να φέρει αποτελέσματα στον Δήμο μας.

Ο κ. Γεωργίου κάλεσε τον κόσμο να έρθει για να γνωρίσει το Δημοτικό Ωδείο Αλμωπίας, να δει από κοντά τη δουλειά που κάνουν οι καθηγητές, να επιβραβεύσει την μεγάλη προσπάθεια των μαθητών και να διαπιστώσει τα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν απ’ όλα τα παραπάνω.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News