Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Χάος στη Βουλή με τον Θεοδωράκη - Όρθιοι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν ζούσατε ποτέ από την εργασία σας, ζούσατε από τη μισθοδοσία του κόμματος"

Τεράστια ένταση υπήρξε στην Ολομέλεια της Βουλής για το δημοψήφισμα, όταν ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως "δεν ζούσατε ποτέ από την εργασία σας, ζούσατε από τη μισθοδοσία του κόμματος".

Η ατάκα αυτή ξεσήκωσε θύελλλα αντιδράσεων στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι όρθιοι φώναζαν και ζητούσαν από τον κ. Θεοδωράκη να ανακαλέσει, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Μάταια προσπαθούσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Μητρόπουλος να τους σταματήσει να φωνάζουν, αλλά κανείς δεν άκουγε τίποτα.

Μάλιστα, η ένταση δεν έμεινε εκεί. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν κατά των βουλευτών του Ποταμιού και όλοι όρθιοι σχεδόν έβριζαν ο ένας τον άλλον. Παρά το γεγονός πως ο κ. Μητρόπουλος απείλησε να διακόψει τη συνεδρίαση εκείνοι δεν άκουγαν τίποτα.

Όταν άρχισαν τα πνεύματα να ηρεμούν τότε ο κ. Θεοδωράκης επανήλθε και έβαλε νέες φωτιές. Είπε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πως "είστε κομματικοί υπάλληλοι που πληρωνόντουσαν από το κράτος και που φιλοδοξούσαν να γίνον κυβερνητικοί υπάλληλοι".

7 σχόλια:

  1. δυο γαϊδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο ρε θοδωρακη καλα τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O αισχρός υπηρέτης του Μπόμπολα και των ξένων θα μιλήσει για βουλευτές που στο 90% πάντα ήταν στην απέξω από εξουσίες και διαπλοκές; ας πάρει λίγο τα βιογραφικά τους - ο τιποτένιος- και θα τρίβει τα μάτια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι αληθιες σας ενοχλουν φασισταρια της αριστερας

      Διαγραφή
  4. Οι Αλήθειες, επιτελους ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.. Ζήτω ή ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα φασισταρια πάντα κάτι σκοτεινό έχει οποίος διαφωνεί μαζί τους.
    Πάντα κάτι σάπιο έχει οποίος έχει την δύναμη της γνώμης του και βέβαια ένα χρόνο τώρα τον ξεσκονιζουν το ψάχνουν αλλά δυστυχώς μόνο λάσπη βρίσκουν να του ρίξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. theodoraki pare ta afentika sou mia tsanta sthn plath ki ante sto dialo .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News