Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Εντυπωσιακός ο Απόλλων Κρ. Βρύσης: «Εκεί, εκεί στη Γ’ Εθνική»

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Εντυπωσιακός ο Απόλλων Κρ. Βρύσης επικράτησε με σκορ 3 – 0 του Π.Ο. Μουδανιών και είναι πολύ κοντά στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι ήταν καλό, οι γηπεδούχοι έδειξαν αποφασιστικότητα από την αρχή και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας εύκολα στη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου θέλει μία ισοπαλία στο Κιλκίς την Κυριακή για να πανηγυρίσει την άνοδό της, ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να νικήσει την Ειρηνούπολη την τελευταία αγωνιστική στην Κρ. Βρύση.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Στέλιος Νήρλας (22’ πεν.), Πέτρος Σιδηρόπουλος (37’), Γιώργος Κίτσας (57’).

Διαιτητής ο Μπουρμασόπουλος (Λάρισας).

15 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ21 Μαΐου 2015 στις 1:04 π.μ.

    Μπραβο στην ομαδα, στην τεχνικη ηγεσια και στους φιλαθλους του Απολλωνα. Η Κρ.Βρυση ειναι η καλυτερη ομαδα του ομιλου και πιθανον να κανει το 6 στα 6 ματς. Τα περι Θεοδωριδη, διατησιας και παρασκηνιου ειναι αρρωστημενα σεναρια. Ο αντιπεριφερειαρχης και η παρεα του ειναι για γελια και για κλαμματα. Η διατησια ειναι αριστη και υψηλου επιπεδου. Το παρασκηνιο ειναι για ονειροπαρμενους μαλακες που θελουν να υποβαθμισουν αυτην την μεγαλη επιτυχια. Συγχαρητηρια στον Γιαννη Θεοδωριδη, στον Γιωργο Μαντζουκη, στον Κωστα Ντιτουρα, στον Λυσσανδρο Αμιτζογλου, στον τεραστιο ποδοσφαιρογνωστη Φαναρα και σε ολους τους αφανεις ηρωες που εδωσαν τα παντα. Καλη επιτυχια στη Γ' εθνικη ************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πράγματι φίλε έχεις δίκιο, το παρασκήνιο, η παράγκα, οι δοσοληψίες, τα στημένα, η χειραγώγηση, το ντοπάρισμα, τα απαγορευμένα φάρμακα και όλα τα άλλα είναι ανύπαρκτα. Μόνο στη Ζιμπάμπουε συμβαίνουν και υπάρχουν, εδώ, ποτέ και πουθενά! Ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ21 Μαΐου 2015 στις 5:40 μ.μ.

      Οταν μιλας για παρασκηνιο, παραγκα, δοσοληψιες, στημενα, χειραγωγηση, ντποαρισμα και απαγορευμενα φαραμακα, αναφερεσαι για τα παιδια του Απολλωνα ??? Μαλλον το "πιωμα" σου ειναι ληγμενο και νοθευμενο. Ισως πρεπει να αλλαξεις προμηθευτη για καλυτερη ποιοτητα. Αν παλι υποννοεις τον καταδικασμενο αντιπεριφερειαρχη, σου απαντω οτι αυτος δεν μπορει να κατουρησει ουτε τα μπουτια του. Ειναι λαθος να συγκρινεις το αριστο παιδι του με αυτον. Και κλεινω με μια συμβουλη προς την κακομοιρια σου: η Ζιμπαμπουε ειναι μια εξαιρετη χωρα για ψυχοθεραπεια. Να την προτιμησεις μπας και επανελθεις στην πραγματικοτητα ************

      Διαγραφή
    2. εσύ γιατί βάζεις τα παιδιά του Απόλλωνα με όσα ΔΕΝ γίνονται στην Ελλάδα? κουτοπόνηρε, μήπως κάτι ξέρεις? για μολόγα!

      Διαγραφή
    3. ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ22 Μαΐου 2015 στις 7:32 μ.μ.

      Γιατι ΔΕΝ ειναι ολοι καραγκιοζηδες σαν εσενα. Γιατι αν ξερεις κατι αλλο που ΔΕΝ το ξερουμε ολοι εμεις, να πας στην δικαιοσυνη ειτε αθλητικη ειτε ποινικη. Γιατι κουτοπονηρος ΔΕΝ μπορει να εισαι. Εισαι απλα ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ. το μολογω...

      Διαγραφή
  3. ωραία τα λές φίλε αλλα τόσα πέναλτυ μαζεμένα και τόσες αποβολές υπερ του Απόλλωνα δεν έχουν υπάρξει ξανά.Με όλη την αγάπη μας υπάρχει και αυτή η παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ela na deis kanan agwna re megale pou agapas kai ton Apollwn esy filathle tis pellas na deis pws ta pernei ta penalty...me ta tagaria pou exoun pisw oi alloi o Apollwn ftaiei...Min asxoleiste mazi mas..koitaxte ta 16xrona plana pou exete gia tin A1 me tis akadimies kai afiste ton Prigkipa tou Kampou na kanei auto pou kala kserei

      Διαγραφή
  4. Υπαρχουν βιντεο για τα πέναλτι κ τις αποβολες μπορεις να τα δεις..η αγάπη σου με συγκινησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esi pu toso stenahoriese malon ese idikos ma den pate na ......KAKOPSIHI.

      Διαγραφή
  5. Η ομάδα που είδα είχε στόχο, ήξερε τι ήθελε και ήταν επαγγελματίες σε όλα. Απίστευτη σοβαρότητα από μία ομάδα που πριν 3 χρόνια είχε απαξιωθεί τελείως και είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την ψυχή μου να μας κάνει περήφανους στις μεγάλες κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε το δικαίωμα ο καθένας να λέει ότι θέλει ! Μόνο αυτοί που έζησαν από μέσα τα πέτρινα χρόνια της ομάδας μπορούν να γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη !
    Και μία συμβουλή ! Όταν δεν γνωρίζω κάτι εγώ σιωπώ και δεν εκτήθομε γράφοντας ή λέγοντας διάφορες ασυναρτησίες !
    ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗ στα πάνω και στα κάτω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν από λίγα χρόνια η ομάδα είχε φτάσει στον πάτο , και για αυτό έχουμε φταίμε ΌΛΟΙ ( λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία ) εμείς που αγαπάμε και στηρίζουμε την ομάδα . Όπως βέβαια και στις επιτυχίες έχουμε ΟΛΟΙ εμείς μερίδιο
    ( λίγο ή πολύ ) . Διοίκηση παίχτες προπονητές φίλαθλοι καταφεραΜε κάτι πολύ όμορφο ανεξαρτήτως αποτελεσματος , να ξανά κάνουΜΕ τον Απόλλωνα όπως του αξίζει , ΔΥΝΑΤΟ ΥΠΟΛΟΓΊΣΙΜΟ μα πάνω από όλα να τον ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΌΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ σταματα δεν εισαι μελος του απολλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oloi mazi san mia oikogeneia..sunexizoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο σε όλα τα παιδιά . Στον προπονητή. Στην διοίκηση και σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ακολουθεί την ομάδα. Από εδώ και πέρα έχουμε ένα δυσκοκο κομμάτι που ήταν όνειρο για πολλά χρόνια. Ο ΑΠΌΛΛΩΝ στην γ εθνική.
    ΜΌΝΟ ΘΎΡΑ 2 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News