Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

«Χάβρα» το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας: Αντιπαράθεση χωρίς ουσία και αποτέλεσμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την αίθουσα μόλις ολοκληρώθηκαν τα... πικάντικα θέματα και ξεκίνησε η ουσία, προφανώς γιατί... κουράστηκαν, ένιωσαν κάποια κόπωση...

Για άλλη μια φορά, η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας μετατράπηκε σε «ρινκ», αυτή τη φορά με αφορμή τον ορισμό των υδρονομέων του Δήμου για τη φετινή αρδευτική περίοδο.

Δυστυχώς, οι σκηνές που εκτυλίχθησαν δεν τιμούν κανέναν και το μόνο που προσφέρουν είναι προβληματισμό για το πώς αντιλαμβάνονται οι αιρετοί τον ρόλο τους.

Αυτές οι συμπεριφορές άλλωστε είναι που οδήγησαν όλα αυτά τα χρόνια τους πολίτες στην απαξίωση προς τους θεσμούς. Μάταια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη σε συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, δυστυχώς πρυτάνευσε όπως σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις οι ξεροκεφαλιά και η στείρα αντιπαράθεση που στο τέλος -αν δούμε τι βγήκε από όλο αυτό- δεν πρόσφερε τίποτα απολύτως στον τόπο μας.

Είναι ενδεικτικό, ότι οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την αίθουσα μόλις ολοκληρώθηκαν τα... πικάντικα θέματα και ξεκίνησε η ουσία, προφανώς γιατί... κουράστηκαν, ένιωσαν κάποια κόπωση... Αυτό τα λέει όλα και η φωτογραφία από την σχεδόν άδεια αίθουσα μιλάει από μόνη της.

Δείτε το βίντεο:



2 σχόλια:

  1. Ωρε κατι συνταξιουχοι πενηνταρηδες, ου να μου χαθητε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati o mpinos styrixe pote tous 40arides gia na akouso pote oeooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News