Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Δημήτρης Γούδης: Ο πρώην Αντιδήμαρχος Αριδαίας επισκέφθηκε το Δημαρχείο - ΔΕΙΤΕ βίντεο και φωτογραφίες

Ο κ. Γούδης υπήρξε Αντιδήμαρχος κατά τη Δημοτική Περίοδο 2002-2006 επί Δημαρχίας Χρήστου Μπίνου

Συγκίνηση προκάλεσε η επίσκεψη του Δημήτρη Γούδη στο Δημαρχείο της Αλμωπίας, με σκοπό να εγκαινιάσει τη νέα ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια που τοποθετήθηκε, ώστε να υπάρχει πρόσβαση στον πάνω όροφο για όλους τους πολίτες.

Ο κ. Γούδης, που υπήρξε Αντιδήμαρχος κατά τη Δημοτική Περίοδο 2002-2006 επί Δημαρχίας Χρήστου Μπίνου, συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή γι’ αυτή την πρωτοβουλία, καθώς όπως ανέφερε «όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα στη ζωή».

Επίσης, τόνισε ότι με αυτή την κίνηση, στέλνεται το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ίσοι και έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 






4 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . ΜΗΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΛΕΠΩ ΡΑΜΠΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΟ ΔΑΣΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ!!!!!!ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News