Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Άξιος πρωταθλητής ο Α.Σ. Προμάχων: Αναλυτικά τα στοιχεία του ρόστερ

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μετά από μία εκπληκτική σαιζόν ο Α.Σ. Πρόμαχοι κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα στον α΄ όμιλο της Α΄ Κατηγορίας και πήρε δίκαια το εισιτήριο για την άνοδο στην Α1.

Η διοίκηση του Πασχάλη Τούμπη από την αρχή της χρονιάς είχε βάλει ως πρώτο στόχο τον τίτλο και αυτό φάνηκε από την έλευση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Βασίλη Σαμαρά που του ανατέθηκε ο ρόλος του προπονητή ενώ βοήθησε σημαντικά και σαν ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενος σε αρκετά παιχνίδια.

Έγινε σκληρή δουλειά, την διάρκεια της προετοιμασίας, οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε όσα ζητούσε ο νέος προπονητής και σιγά- σιγά μπήκαν στο πνεύμα του πρωταθλητισμού δείχνοντας απόλυτη συνέπεια στις προπονήσεις και γενικά σε όλες τις υποχρεώσεις τους.

Γενικά έδειξαν ότι ήθελαν πολύ την διάκριση , είχαν μια μεγάλη σταθερότητα , η έδρα τους αποτέλεσε το μεγάλο όπλο, ξεσηκώθηκε το χωριό δικαίως , στο τέλος πανηγυρίστηκε η κατάκτηση του τίτλου που έφερε την ομάδα στα σαλόνια της ΕΠΣ Πέλλας.

Η συνεισφορά όλων ήταν μεγάλη, όμως κάποιοι σίγουρα έδωσαν περισσότερα όπως οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη στο σκοράρισμα με πρωτεργάτη τον Γιώργο Νάνο και άξιο συμπαραστάτης τον Νίκο Νάνο.

Αναλυτικά το ρόστερ των πρωταθλητών με συμμετοχές και γκολ:

Σέλκος Χρήστος (14 συμμετοχές)

Νάνος Αλέξης (15 συμμετοχές)

Σαμσούρης Σταύρος (27 συμμετοχές – 3 γκολ)

Σέλκος Δημήτρης (27-7)

Σέλκος Γιώργος (27-1)

Άτζος Γεώργιος (21-24)

Καλογιάννης Χρήστος (8)

Μούγιος Ιλαρίων ( 23-7)

Αμπάρης Γιώργος (16-4)

Ρατσίσκας Δημήτριος (20)

Νάνος Δήμος (15)

Ευγενίου Αναστάσιος (1)

Μούγιος Γιάννης (22-3)

Σατζάκης Χ. Στέλιος (10)

Πρόικος Γιάννης (24-4)

Τανούρης Γιώργος (12)

Σαμαράς Βασίλης (16-2)

Καραμήτσος Τραιανός (6)

Σέλκος Ιωάννης (1)

Κωστινάς Χρήστος (4)

Μασλάρης Ιωάννης (1)

Καραπάνος Χρήστος (2)

Σατζάκης Θ. Στέλιος (4)

Δέλλιος Θεόδωρος (10-1)

Μεσκίνης Στέφανος (4)

Νάνος Ι. Νικόλαος (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News