Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ

Την επόμενη εβδομάδα από τον ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα για 32.000 προσλήψεις

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να αναρτηθούν τα αποτελέσματα και οι προσωρινοί πίνακες του ΟΑΕΔ για την Κοινωφελή Εργασία 2015, σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Οργανισμού. Το πρόγραμμα αφορά την πρόσληψη για 5 μήνες 32.000 ωφελουμένων σε δήμους και περιφέρειες και τα αποτελέσματα απο τον ΟΑΕΔ έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Μόλις πριν από δύο 24άωρα ο ΟΑΕΔ δεν είχε καταφέρει να δημοσιεύσει τους προσωρινούς πίνακες για τους πρώτους 32.000 ωφελούμενους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και τώρα ο Οργανισμός φιλοδοξεί ότι την επόμενη εβδομάδα να μπορέσει παρά τα προβλήματα στην μηχανογράφηση να το κάνει.

Για το πρόγραμμα έχουν κατατεθεί σχεδόν 200.000 αιτήσεις και οι αιτούντες θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας με τον κωδικό της αίτησης που έχουν κάνει ηλεκτρονικά.


Στο μεταξύ, αύριο ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Οργανισμού που αφορά την φιλοξενία σε κατασκηνώσεις σε όλη τη χώρα 35.000 παιδιών. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει ως τις 25 Μαΐου. Τέλος, τον Οκτώβριο ξεκινά το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ που αφορά 150.000 ωφελουμένους και θα διαρκέσει έως τον Οκτώβριο του 2016.

2 σχόλια:

  1. E nai, prepei na ginoun kai ta analoga "mageiremata".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια πεντάμηνα ?? μήπως εννοούν τα τρίμηνα του Ελληνικού κράτους ? Εδώ σε λίγο δεν θα υπάρχει φράγκο ούτε για κωλ.......το και εσείς περιμένετε πεντάμηνα ? ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News