Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

«Άγριες Διαθέσεις»: Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα της πιο τρελής κωμωδίας στην Αριδαία!

Σημείωμα σκηνοθέτη

Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα της πιο ΤΡΕΛΗΣ κωμωδίας στο Ξενιτίδειο Αριδαίας στις 21:00.

«ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ»

Σημείωμα σκηνοθέτη

Το έργο του Τομπίας «Αγριες Διαθέσεις» είναι μια κωμωδία...μια τρελή κωμωδία καταστάσεων που πραγματεύεται παραταύτα ένα πολύ σοβαρό θέμα ..τις διαπροσωπικές σχέσεις των ζευγαριών και πως αυτές "αλλοιώνονται" με το πέρασμα του χρόνου. Μέσα από μια κλειδαρότρυπα ο συγγραφέας μας επιτρέπει να εισβάλουμε στην ζωή του ζευγαριού και να παρακολουθήσουμε τις "μυστικές στιγμές του" όταν στο παιχνίδι το ερωτικό υπάρχουν και τρίτοι!!! Μια γρήγορη κωμωδία με ανατροπές και πολύ χιούμορ.. σάτιρα και αυτοσαρκασμό.

Ο καθένας από εμάς ..μέσα απο μια ενδοσκόπηση.. ίσως ταυτιστεί..ίσως περιγελάσει... ίσως τοποθετηθεί απένατι στον εαυτό του. Όπως και να ‘χει όμως είναι σίγουρο ότι θα περάσει δυο πολύ ευχάριστες ώρες. Δουλέψαμε με πολύ αγάπη πάνω στο κείμενο και στον περιβάλλοντα σκηνικό χώρο του έργου, ελπίζοντας πως η θεατρική πράξη θα περάσει σε όλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και ειδικότερα την Αννα-Μαρία Αγγελίδου που διαμόρφωσε ένα σκηνικό πέρα κάθε προσδοκίας, τους ηθοποιούς που με αντάλλαγμα χρόνο, κόπο και ιδρώτα, φέραν σε πέρας αυτό το δύσκολο είδος της κωμωδίας.

Καλή θέαση!!!
Γιώργος Κιουρτσίδης
Σκηνοθέτης

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News