Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ζημιές στα συμπύρινα ροδάκινα από τον παγετό: Γιατί δεν κάνει δηλώσεις ο ΕΛΓΑ;

Στην Αλμωπία υπάρχουν χιλιάδες στρέμματα με συμπύρινα ροδάκινα, τα οποία έχουν υποστεί σημαντικότατες ζημιές, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να βρίσκονται σε αδιέξοδο

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ!

Σοβαρότατο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί συμπύρινου ροδάκινου, εξαιτίας της παράλειψης του ΕΛΓΑ να το συμπεριλάβει στις δηλώσεις ζημιάς από τους παγετούς.

Αυτό τόνισε ο Χρήστος Χπυρσόγλου κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας και κάλεσε τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή να αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες, ώστε με πολιτική βούληση και πίεση προς τη Διοίκηση του ΕΛΓΑ να λυθεί το θέμα.

Όπως σημείωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος, στην Αλμωπία υπάρχουν χιλιάδες στρέμματα με συμπύρινα ροδάκινα, τα οποία έχουν υποστεί σημαντικότατες ζημιές, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να βρίσκονται σε αδιέξοδο.

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΩ Κ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΛΥΣΗ ΟΛΑ .ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκει σε βαλανε για να απαντας οχι να ρωτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΒΟΗΘΩΝΤΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ, ΟΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ κ.ΧΡΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτή είναι η Αλμωπία? ένας συνταξιούχος υπάλληλος να μας κυβερνάει? ωρε ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News