Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Το υπέροχο ταξίδι του Συλλόγου Γυναικών Όρμας (ΦΩΤΟ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΡΜΑΣ

Ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη Νομού Πέλλης Κον Θεοδωρίδη Θεόδωρο για την άψογη συνεργασία του με τον σύλλογο, όπως και για την συμβολή του στην 2ήμερη εκδρομή που πραγματοποίησαν 11 και 12/05/2015 στα Τρίκαλα - Μετέωρα και την Λίμνη Πλαστήρα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδρομή:




4 σχόλια:

  1. Ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας τυγχάνει να είναι ένας σύλλογος που πραγματικά αξίζει Συγχαρητήρια για το κοινωνικό έργο που προσφέρει στον χωριό. Να είναι καλά όλες οι κυρίες του Συλλόγου και να είναι όπως μέχρι σήμερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΣ' ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ 11:26 μμ!!!

      Διαγραφή
    2. Θα πρέπει σου πω μόνον αυτό, Μόνον τυφλός δεν θα μπορούσε να δει το έργο τους. - ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ !!!!! Έχουν μετατρέψει τους χώρους από αχούρια, σε χώρους φωτογράφισης…..

      Υ.Γ. Πες μας τη γνωρίζεις για την παραδοσιακή βρύση του χωριού η οποίο είναι και σήμερα ένα αχούρι, μήπως είσαι ευχαριστημένος από την εικόνα αυτή. Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα, γιατί πάλι μεθυσμένος θα μου απαντήσεις. Ας το, θα το τακτοποιήσουν οι κυρίες, εσύ ψάξε το φως σου μιας, και το έχεις χάσει.

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά ρε παιδιά διάβασα τα παραπάνω και βλέπω πως κάποιοι είναι νυχτωμένοι.... λυπάμαι που γράφονται αυτά. Συμφωνώ απόλυτα πως έχουν γίνει χώροι φωτογράφισης!!!! Και μπράβο στις κυρίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News