Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Δημήτρης Πασόης: Δεν κάνει πίσω ούτε για να πάρει φόρα, που λέει και το τραγούδι...

Εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στη Δημοτική Αρχή, ακόμα και για πράγματα που όσο ήταν διοίκηση δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας

Τι κι αν στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πριν από έναν ακριβώς χρόνο (18/5/2014) ήταν αντίπαλοι; Ο Δημήτρης Πασόης φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του τα παλιά και οργανώνει τα νέα πλάνα του.

Γι’ αυτό, μάλωσε τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη χαρακτηρίζοντάς τον εριστικό, έκανε μαθήματα αυτοδιοίκησης στον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Χρήστο Γεωργίου, εγκατέλειψε τους πιστούς του συντρόφους –ευτυχώς μόνο για λίγο- και κάθισε δίπλα στον Δημήτρη Ασβεστόπουλο, με τον οποίο απ’ ότι φαίνεται έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας.

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας της Δευτέρας, θύμιζε περισσότερο από κάθε άλλη φορά με προεκλογική αντιπαράθεση.


Ο συνδυασμός του Πασόη, που μέχρι χθες έμοιαζε «λαβωμένος» από την ήττα των εκλογών, εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στη Δημοτική Αρχή, ακόμα και για πράγματα που όσο ήταν διοίκηση δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας…

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα οι κινήσεις του τέως Δημάρχου δείχνουν ότι μάλλον τον ενδιαφέρει και τον ΠΑΡΑενδιαφέρει η επόμενη μέρα και δεν θα δώσει εύκολα το δαχτυλίδι κι ας το ζητάνε πολλοί και πολλές…

Ο καιρός θα δείξει…

3 σχόλια:

  1. Ο δήμαρχος που έχουμε σήμερα στην Αλμωπία μοιάζει πιο πολύ σαν δικαστής που είναι έτοιμος να ρίξει καμπανα ,παρα ως βοηθός του πολίτη.Μάλλον έχει ξεχάσει ότι ήρθε να προσφέρει ψυχή και καρδιά.Αυτός που αναλαμβάνει τέτοιους ρόλους σημαίνει οτι έχει πάθος με τον τόπο του και χαίρεται να προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λαθως !! Τι θες να μας πεις οτι ηταν καλος ο πασοης ;; ;)

      Διαγραφή
    2. Ο πασοης ναι ειταν καλος ρε φιλε τον πασοη εκραζαν για τα σκουπιδια και αυτη ειναι ακομα χειροτερη για κανε μια βολτα απο αψαλο και γενικα απ τα μισα χωρια και θα καταλαβεις

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News