Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Απόλλων Κρ. Βρύσης: Το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Γ' Εθνική!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση ο Απόλλων Κρ. Βρύσης επικράτησε με σκορ 2 – 1 του Κιλκισιακού και πήρε κεφάλι στη μίνι κούρσα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο κατάμεστο γήπεδο της Κρ. Βρύσης οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου είχαν νωθρό ξεκίνημα όμως σιγά-σιγά βρήκαν τα πατήματά τους και έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη που τους καθιστά το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μπήκαν δυνατά και παραλίγο να αιφνιδιάσουν, καθώς είχαν δοκάρι στο 3’ με το Νίκο Μπέλιτσα όμως σιγά-σιγά έπεσαν αγωνιστικά και μόνο προς το τέλος έγιναν απειλητικοί μειώνοντας το σκορ.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Στέλιος Νήρλας (44’ πεν.), Παναγιώτης Κίτσας (45’), ενώ των ηττημένων ο Νίκος Μπέλιτσας (90’ πεν.).

Διαιτητής ο Μπουρμασόπουλος (Λάρισα).

19 σχόλια:

  1. ΑΠΟΛΛΩΝ ........... ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γειά σου ρε ΘΌΔΩΡΕ - το είπες και το έκανες.Εβγαλες την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pollh kalh diaxeirhsh apo ton ntisio ayta prepei na blepoyn kapoioi otan ueloy na kleisoyn enan kooyts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι αναφερεται η ομαδα μας ως Διγενης Ακριτας? συνεβη κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. επισήμως η ομαδα της Κρυας Βρυσης ονομαζεται Διγενης Ακριτας.Το γιατι δεν αναφερονταν έτσι όλο το χρόνο είναι θέμα προς διρεύνηση.Δηλαδή μπορεί ο καθένας να ονομάζεται όπως θέλει? απλοικη η ερώτηση......

      Διαγραφή
    2. Τελικά ρε χιονάνθρωπε είσαι πολύ μα πάρα πολύ άρρωστος!!!

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ όποιος έχει απορία για οποιοδήποτε θέμα της ομάδας να απευθυνθεί με επίσημη επιστολή του στο Δ.Σ. του συλλόγου ! Η ομάδα πλέον λειτουργεί καταστατικά και όχι όπως θέλει ο καθένας ! Όσο για το όνομα κάντε λίγη υπομονή, μας έχουν διαβιβάσει από την Ε.Π.Ο., από 1 ΙΟΎΛΙΟΥ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ η ομάδα θα έχει και πάλι το όνομα ΑΠΟΛΛΩΝ όπως επίσημα έχει αλλάξει με αριθμό πρωτοκόλλου από τις 14 Δεκεμβρίου 2014 αλλά για γραφιοκρατικούς και μόνο λόγους πρέπει να λήξει η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν όπως ακριβώς ξεκίνησε !
      Όσο για τους ανύπαρκτους σας γνωρίζει καλά η κοινωνία της Κρύας Βρύσης ! Καλή σας νύχτα !

      Διαγραφή
    4. Ζήτω ο Διγενής Ακρίτας !

      Διαγραφή
    5. Ζήτωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!! Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΞΑΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιάννη τρέλανε μας προεδράρααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Γιάννης το ξέρει ότι ειναι πρόεδρος ? χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Άμπαλε μακάρι η ομάδα σου να έχει πρόεδρο σαν το Γιάννη!

      Διαγραφή
  8. Απόλλωνα όλες για εθνικη ερχομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και το πως είδαν τον αγώνα οι άνθρωποι του Κιλκις? ''Α.Ο. Κιλκισιακός
    13 Μαΐου στις 9:29 μ.μ. ·

    Ηττα από το πουθενά για τον Κιλκισιακό μας με 2-1 στην Κρύα Βρύση. Η μπάλα τιμώρησε την ομάδα μας που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έπαιζε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό της, όμως δε κατάφερε στο τέλος να πάρει κάτι θετικό.
    Στο 1' ο Μπελίτσας βρέθηκε μέσα στη περιοχή όμως κόπηκε. Στο 4' ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει. Δύο λεπτά αργότερα σέντρα του Μπελίτσα, προβολή του αμυντικού Α. Βοτάρη η μπάλα στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά σουτ του Παπαδόπουλου κόντραρε πριν τη γραμμή κλπ κλπ....''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθετη πάσα του Σ. παπαδόπουλου στον Πετρίδη τελευταία στιγμή κόβει ο αμυντικός, φάουλ του Νήρλα στη ρίζα της κάθετης δοκού, κεφαλιά του παναγίωτη Κίτσα με τα ακροδάκτυλα σώζει ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια 2 γκολ μέχρι το 45΄.... κατά τα άλλα ο Κιλκισιακός έπαιζε στο μισό γήπεδο τον Απόλλωνα!!!

      Διαγραφή
    2. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

      Διαγραφή
  10. ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑ ΟΛΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΓΕΡΑΑΑΑΑ.ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΨΗΛΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News