Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Κοινωνικό τιμολόγιο και για τους τρίτεκνους

Ανακοίνωση

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας και δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, ανακοινώνει ότι διευρύνει το κοινωνικό της τιμολόγιο και πλέον συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτό και οι Τρίτεκνοι.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι εξετάζονται απ’ τη Διοίκηση και άλλα τέτοια μέτρα για την ελάφρυνση ακόμη περισσότερων κοινωνικών ομάδων, με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και στο τηλ. 2384024590 για να ενημερωθούν για τις παραπάνω ρυθμίσεις.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News