Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Πληρώνεται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Σίμος Σωτηριάδης

Άλλαξαν τα δεδομένα και πλέον πληρώνεται κανονικά, κάτι που δεν ίσχυε μέχρι σήμερα

Έμμισθος είναι πλέον ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Σίμος Σωτηριάδης.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος κατά την τελευταία Συνεδρίαση, άλλαξαν τα δεδομένα και πλέον πληρώνεται κανονικά, κάτι που δεν ίσχυε μέχρι σήμερα.





8 σχόλια:

  1. Όλοι οι δημότες της Αλμωπίας ανακουφίστηκαν με την χαρμόσυνη και λυτρωτική είδηση. Όλοι συνέπασχαν με τον κ. πρόεδρο και με την τραγικά οικονομική κατάσταση που διένυε όλη αυτή την περίοδο που έκανε δύο εργασίες για να επιβιώσει αλλά αμοίβονταν μόνο από την μία. Τώρα πλέον θα ασκεί τα καθήκοντα του το ίδιο καλά αλλά θα αμοίβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίζερο το σχόλιό σου 5.18΄. Και συμπλεγματικό

      Διαγραφή
  2. κανείς δεν καταλαβε ποιοί βαθυτεροι λόγοι ενωσαν τους Σωτηριάδη με το Μπίνο.Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι κανουν καλή εποπτεία και παρατήρηση γενικότερα.Δεν θα συμφωνήσω οτι τους ένωσε το συμφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    Σ. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε βεβαια!
    Σταυρακι ...(θα μου πεις ασχετο) για δες ρε φιλε τι γινετε εκει στους Προμαχους!
    οι τρεις δημοτικοι εχουν γραμμενο το τοπικο συμβουλιο,δεν τους παρεχουν ενημερωση,αδιαφορουν τα μαλλα για το χωριο,λειτουργουν ακρως ρουσφετολογικα εως και αυθαιρετα,η προεδρος και ο αντιπροεδρος που τους φεραν 550 σταυρους (περισσοτερους κι'απο τους ιδιους τους δημοτικους)ειναι απλες μαριονετες και μαλλιστα σε ακινησια!
    Τι εγινε ρε μπαχοβιτακια?μας την πεσαν απο μεσα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι ακριβώς με τα μυαλα που κουβαλαμε και αυτους που ψηφιζουμε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλειστε τη πορτα τα λεφτα ειναι πολλα. Αλλα εμεις διυλευουμε αφιλοκερδως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News