Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ισόπαλη με σκορ 3-3 αναδείχθηκε η ομάδα Κ17 του Αλμωπού στον αγώνα με τον ΠΑΟΝΕ

Για το Πρωτάθλημα Νέων Ειδικής Βαθμολογίας της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ισόπαλη με σκορ 3-3 αναδείχθηκε η ομάδα Κ17 του Αλμωπού, στο δεύτερο αγώνα της με τον ΠΑΟΝΕ, για το Πρωτάθλημα Νέων Ειδικής Βαθμολογίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, στο γήπεδο της Μίκρας Θεσ/νίκης.

Ο Αλμωπός μπήκε, όπως και στους περισσότερους αγώνες, δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με δύο τέρματα του Μήντση και του Πασσαλίδη. Ο ΠΑΟΝΕ όμως μείωσε τη διαφορά και το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-1.

Στην επανάληψη, ο Αλμωπός διεύρυνε αρχικά τη διαφορά, πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα με το Δεμίρη, όμως ο ΠΑΟΝΕ μείωσε και πάλι τη διαφορά, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Κ17 του Αλμωπού θα έπαιρναν τη νίκη, καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, ένα πέναλτι, το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ΠΑΟΝΕ στα τελευταία λεπτά, οδήγησε στο τελικό 3-3.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Καρατζίδης, Κιουλτζόπουλος, Λαμπρίδης, Αμπάρης(Τσαβδάρης), Δεμίρης, Φαφούτης, Μήντσης(Λέντι), Κώστας, Πασσαλίδης(Σαπουντζής), Φανιάδης(Μένκσι), Κασσάς(Παρασκευάς)

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News