Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο ΕΝΦΙΑ θα παραμείνει και το 2015 - Το επόμενο έτος ο κατώτατος μισθός και η 13η σύνταξη

Το επόμενο έτος ο κατώτατος μισθός και η 13η σύνταξη

Στα σημεία σύγκλισης με δανειστές, αλλά και στις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης που δεν θα υλοποιηθούν αυτή τη χρονιά αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

Μιλώντας στο Mega, την εκπομπή Online και τους Ολγα Τρέμη και Νίκο Ευαγγελάτο ο κ.Σταθάκης ανέφερε πως υπάρχουν αρκετά σημεία σύγκλισης στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, ωστόσο δεν επιβεβαίωσε αν ήδη γράφεται η συμφωνία. Παρόλα αυτά εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Παραμένει ο ΕΝΦΙΑ - Το επόμενο έτος ο κατώτατος μισθός και η 13η σύνταξη

Ο κ. Σταθάκης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι θα επιβληθεί φόρος στις τραπεζικές συναλλαγές και πρόσθεσε πως ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί από το επόμενο έτος εκτιμώντας πως τα ποσά για τον ΕΝΦΙΑ του 2015 θα υπολογιστούν με τις νέες αντικειμενικές αξίες.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως η κυβέρνηση δεν θα υλοποιήσεις τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις όπως η επαναφορά του κατώτατου μισθού και η 13η σύνταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News