Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τέλος και η 13η σύνταξη

Τώρα δια στόματος του γραμματέως του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κορωνάκη μαθαίνουμε είναι πιθανό να μην δοθεί καθόλου η αποκαλούμενη 13η σύνταξη

Ακόμη μια εξαγγελία της κυβέρνησης πάει για τον κάλαθο των αχρήστων αφού όπως όλα δείχνουν δεν θα δοθεί εφέτος η 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Αρχικά υπήρξαν σκέψεις για αντικατάσταση της 13η σύνταξης με επίδομα. Στη συνέχεια υπήρξε σκέψη το επίδομα (δεν ειπώθηκε ποσό) να δοθεί σε όσους λαμβάνουν σύνταξη ως 500 ευρώ (όχι 700 που ήταν το αρχικό ποσό για τη 13η σύνταξη).

Τώρα δια στόματος του γραμματέως του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κορωνάκη μαθαίνουμε είναι πιθανό να μην δοθεί καθόλου η αποκαλούμενη 13η σύνταξη.

Όπως είπε μιλώντας στο Mega ο κ. Κορωνάκης οι δανειστές αμφισβητούν ότι η Ελλάδα έχει τους πόρους για να δώσει τη 13η σύνταξη και έτσι είναι πολύ πιθανό και αυτή η εξαγγελία να πάει πίσω έναν χρόνο όπως και οι εξαγγελίες για τον κατώτατο μισθό ή τον ΕΝΦΙΑ.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News