Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Απίστευτος καβγάς Παπαβασιλείου - Καμπούρη on air (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Τα μέλη της εκπομπής «Γυναίκες» του epsilon TV, ασχολήθηκαν σήμερα με την πρόσφατη συνέντευξη και τη φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή –να σας θυμίσουμε πως η ίδια δήλωσε πως «ακούει Παντελή Παντελίδη και είναι “γκαζοφονιάς”».

Κι αν αρχικά η συζήτηση γινόταν σε ήπιο κλίμα, σύντομα τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και στην κυριολεξία το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την πιο άβολη στιγμή που μας έχει χαρίσει μέχρι σήμερα το απογευματινό μαγκαζίνο, μεταξύ της Έλενας Παπαβασιλείου και της Δέσποινας Καμπούρη.

Οι δυο τους διαφώνησαν έντονα, αλλά αυτό που έκανε την Έλενα Παπαβασιλείου να βγει από τα ρούχα της, ήταν ο χαρακτηρισμός «Χαοτική» από τη Δέσποινα Καμπούρη.

Αμέσως μετά ακολούθησαν μια σειρά από εκφράσεις τύπου: «Πας καλά κοριτσάκι μου;» «Α καλά άστε την, τσακώνεται μόνη της», «Μιλάς εσύ, που έχεις τσακωθεί με όλη τη showbiz» και άλλα παρόμοια σχόλια.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί -από το 9:48 και μετά:


---
Πηγή: peoplegreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News