Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Παίρνει «κεφάλια» ο Δήμαρχος Αλμωπίας: Η παραίτηση του Κετικίδη φέρνει ριζικό ανασχηματισμό

Σκάνε οι βόμβες, η μία μετά την άλλη... Δεν ξεκινά καλά ο μήνας για τη Δημοτική Αρχή!

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στην πολύπαθη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, η οποία απ’ ότι φαίνεται μπαίνει σε νέες περιπέτειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την παραίτησή του υπέβαλε τελείως ξαφνικά από την Προεδρία ο Γιάννης Κετικίδης ο οποίος είναι και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» στον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μία σημαντική κρίση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κ. Μπίνος έχει ήδη απευθυνθεί λόγω εμπειρίας στον Χρήστο Χουρσόγλου, στον οποίο πρότεινε να αναλάβει την Προεδρία της ΔΕΥΑ, ενώ αναμένεται να «καθαιρέσει» τον κ. Κετικίδη και από την Αντιδημαρχία και επικρατέστερος αντικαταστάτης θεωρείται ο Δημήτρη Βέσκος.

Δεν αποκλείεται έτσι με αυτή την ευκαιρία να προχωρήσει σε έναν γενικότερο ανασχηματισμό, αποχωρώντας ο ίδιος ο Δήμαρχος από τα Λουτρά και ορίζοντας Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης τον Σίμο Σωτηριάδη και Αντιπρόεδρο τον Γιάννη Ρώσση, ενώ για την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου προορίζεται πιθανότατα η Μαρτίνα Ζιάκα.

10 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μια στιγμή το πίστεψα... Μετά θυμήθηκα ότι ειναι Πρωταπριλιά!!! χαχαχαχα καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και πως θα επιβιώσουμε χωρίς τον κ. ΚΙΤΙΚΙΔΗ ? Συμφορά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη γελάτε. Δεν είναι αστείο. Η πραγματικότητα είναι πιο αστεία. Αντιδήμαρχος ο Κετικίδης(χαχαχαχα), πρόεδρος Λουτρών ο Μπίνος, αντιπρόεδρος ο Βέσκος (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ). Μόνο ο Συμεών είναι στην καταλληλη θέση. Εκεί χωρίς μισθό να σκάσει. Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχα καλα λεω εγω εδω και βδομαδες,ο τελευτεος να κλεισει την πορτα,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως εμένα με κοψοχολιασατε. Ίσα που μπήκε το νερό στο αυλάκι να δούμε παραίτηση. ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News