Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Φουντώνουν επικίνδυνα οι φωνές για πρόωρες εκλογές

Νίκος Φίλης: Δεν φοβόμαστε τις εκλογές

Πληθαίνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μόλις 2,5 μήνες μετά τις εκλογές μιλούν πλέον ανοικτά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους. 

Μετά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Φίλη σειρά πήρε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης.

“Όσοι φαντασιώνονται πως θα γίνει παρένθεση η κυβέρνηση αυτή και κυρίως η προσπάθεια του λαού να σηκώσει κεφάλι, θα μείνουν στη μοίρα τους...” δήλωσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ο οποίος στη συνέχεια έριξε την... βόμβα: “Ο λαός έδωσε την απάντηση του και αν χρειαστεί θα την ξαναδώσει”.

Ο Νίκος Βούτσης κατηγόρησε αντιπολίτευση και ΜΜΕ για «διάθεση εντυπωσιασμού τραβώντας στα άκρα την κινδυνολογία. Προσπαθεί να διαμορφώσει κοινωνικό και πολιτικό μπλοκ ενάντια στην κυβέρνηση».

Νίκος Φίλης: Δεν φοβόμαστε τις εκλογές

Νωρίτερα,ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής ξεκαθάρισε πως “αν η συμφωνία (σ.σ. που θα επιτευχθεί) χρειαστεί νομιμοποίηση λαϊκή, εμείς δεν θα φοβηθούμε”.

“Κοιμούνται όρθιοι όσοι μιλούν για κυβερνήσεις συνεργασίας , άλλου προσανατολισμού σε αυτή τη Βουλή. Εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που έκαναν οι άλλοι μετά από τις Κάννες» τόνισε ο κ. Φίλης και απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση ζήτησε να χαμηλώσουν τους τόνους, καθώς, όπως είπε, «με αναμπουμπούλα δεν έχετε πολιτικό μέλλον”.

“Μας έλεγαν ότι οι εκλογές θα διαλύσουν την οικονομία. Δεν έγινε. Τώρα λένε ξανά το ίδιο. Κάποιοι έχουν λόγο να τις φοβούνται. Εμείς δεν φοβόμαστε τις εκλογές”, δήλωσε ο κ. Φίλης επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως η κυβέρνηση στο περιθώριο της διαπραγμάτευσης κάνει... δεύτερες σκέψεις.

“Αν χρειαστεί το πολιτικό μας σχέδιο να αναβαπτιστεί στη γνώμη του λαού αυτό θα γίνει . Επιδιώκουμε συμβιβασμό. Αν αυτή η συμφωνία χρειαστεί νομιμοποίηση λαϊκή, εμείς δεν θα φοβηθούμε. Επί συμφωνίας όμως, όχι επί συζητήσεων» είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. 

---
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News